Osvárt Andrea: ,,Nem tudtam eleinte, miért nem vagyok jól Hollywoodban”

Néhány hete elindult a 20 perc őszintén című videósorozatunk, ahol sztárvendégeinket egy hazugságvizsgálóra kötve kérdezzük ki.

Az első vendég Scherer Péter volt, akinek a videóját ide kattintva visszanézheted. A második adásban Dér Heniről tudtunk meg olyan dolgokat, amikről eddig még sosem mesél – ide kattintva ezt is megnézheted. A harmadik részben Tóth Andival beszélgetett a Femcafe főszerkesztője, Kraszkó Zita – ezt a videót ide kattintva tekintheted meg. A negyedik epizód sztárvendége Szabó Győző volt, az ő videóját ide kattintva nézheted meg.

Jövő héten Osvárt Andrea lesz a vendégünk.

„Magányos voltam és azt láttam, hogy egyik napról a másikra változik az emberek viszonya hozzám. Minden nap 10 000 új csinos lány leszáll a repülőről Los Angelesben és lehet, hogy az első évben még én voltam érdekes, de a másodikban már kevésbé”... „aztán láttam, hogy mit csinálnak valójában ezek a lányok és nem akartam a sorsukra jutni.”

Hogy mi történik a hollywoodi filmiparban, valójában milyen színésznőnek tartja magát Osvárt Andrea és még sok minden más is kiderül a 20 perc őszintén ötödik adásából, amely november 9-én lesz megtekinthető a Femcafe.hu-n és a szeretlekmagyarorszag.hu YouTube csatornáján.

A műsor támogatói a Rossmann és a Cofidis, koprodukciós partnere a Vodafone, melynek Videóklub szolgáltatásában szintén elérhetőek az epizódok.

Nézd meg az előzetest itt:

Oldalak

Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.
Utazás
Immáron tényleg a nyár kapujában vagyunk: fontos határt lép át a héten a hőmérséklet csúcsértéke.
Lifestyle
Az alábbi három csillagjegy szülötteinek egy rossz szavuk sem lehet a héten - a friss horoszkóp csupa pozitívumot ígér nekik.