Sztárok

Szandi lerántotta a leplet egy titokról házasságával kapcsolatban: 12 éve minden csütörtökön ezzel kedveskedik neki a férje

Szandi és Csaba immár 22 éve élnek boldog házasságban, szerelmük és tiszteletük egymás iránt pedig a mai napig töretlen.

A tökéletes páros

Amikor Szandi mindössze 16 évesen megismerkedett az Első Emelet együttes zeneszerző-gitárosával, Bogdán Csabával, aki akkor már 32 éves volt, senki sem gondolta volna, hogy kapcsolatuk hosszútávú lesz, sőt mi több, házassággal és gyerekekkel végződik majd. Bár Szandi édesapja a korkülönbség miatt eleinte nem nézte jó szemmel kapcsolatukat, szerelmüknek semmi sem állhatott az útjába: Szandi 1996-ban Csabához költözött, majd 1999-ben férjhez ment hozzá csupán 23 évesen – ennek pedig immáron 22 éve. Azóta három gyermekük született, Blanka, Domonkos és Csaba, házasságukban viszont a mai napig őrzik a szenvedélyt, a tüzet pedig aprónak tűnő szokásokkal próbálják fenntartani, amiről az énekesnő őszintén beszélt a HOT! Magazin legfrissebb számában.

Szandi és Csaba július 24-én ünnepelte kapcsolatuk 29. évfordulóját, amelynek alkalmából az énekesnő megható poszttal köszöntötte szerelmét. „Ma 29 éve történt. 16 éves voltam…A nyári turnémon a koncert után a rév-komáromi Európa szállóban anyukám egy jó éjt puszival búcsúzott el tőlem, de én leszöktem a bárba, ahol a zenekar lazított” – kezdte megismerkedésük történetét pár hónappal ezelőtt az énekesnő Instagram oldalán.
Kattints a további képekért!

Árpa Attila és partnere, Köcse-Stana Alexandra teljesen egymásra hangolódott a próbák során, pedig a színész-producer úgy gondolta, be kell majd vetnie színészi tudását, ha nem lesz meg köztük a kémia az intim helyzetekben.

Leadfotó: TV2/Mokka

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Vastag Csaba és kedvese, Evelin hivatalosan is összekötötték életüket. Az énekes már a családalapításon gondolkodik.
Sztárok
Fashion&Beauty
Ha még nem találtad meg a tökéletes, kényelmes szandált nyárra, akkor van egy szuper ajánlásunk. Bár sokan "csúnyacipőként" titulálják, mégis egy nagyon sikkes darabról van szó.