Molnár Andi elárulta, mikorra tervezi a gyerekvállalást

A TV2 Dancing with the Stars című műsorának zsűritagja imádja a pezsgést, a táncot és a fellépéseket, de ugyanilyen fontos számára a családi élete is.

Egyedül dolgozza fel a problémákat

A csinos versenytáncos igazán büszke lehet magára, hiszen sikeres a szakmájában, pedig viszonylag későn, 17 évesen kezdte el, s szinte egyből mély vízbe dobták. Tehetségének és kitartásának köszönhetően aztán rendre sikereket ért el, mára pedig a Dancing with the Stars zsűriasztalánál is kiérdemelte méltó helyét. Bár Andi az utóbbi időben megígérte magának, hogy az egészsége és a házassága érdekében kicsit visszavesz a tempóból, mégsem sikerült betartania, hiszen idén is százegy százalékon pörög. Néha azonban neki is szüksége van egy kis szünetre, amikor csöndben elvonul és feltöltődik – meg is van erre a tökéletes módszere. A táncosnő most a Hot magazinnak mesélt a jól működő házassága titkáról, a problémái megoldásáról és arról, hogyan áll a gyermekvállalás kérdéshez.

Molnár Andi nevét 2008-ban ismerte meg az ország, partnerével, Katus Attilával ugyanis megnyerték az RTL Klubon futó Szombat esti láz első szériáját. 2014-ben a Celeb vagyok, ments ki innen! című realityt is bevállalta, ahol szintén az első helyen végzett.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Instagram/ molnarandi12

Oldalak