„Érzelmi dolgokban gyávának tartom magamat” - 20 perc őszintén Szabó Győzővel - videó

Ezen a héten a 20 perc őszintén című videósorozatunk sztárvendége Szabó Győző. Ezúttal őt kötöttük poligráfra, és elképesztő dolgokat tudhattunk meg az életéről.

Szabó Győző, ahogy még nem láttad

Néhány hete elindult a 20 perc őszintén című videósorozatunk, ahol sztárvendégeinket egy hazugságvizsgálóra kötve kérdezzük ki. Az első vendég Scherer Péter volt, akinek a videóját ide kattintva visszanézheted. A második adásban Dér Heniről tudtunk meg olyan dolgokat, amikről eddig még sosem mesél – ide kattintva ezt is megnézheted. A harmadik részben pedig Tóth Andival beszélgetett a Femcafe főszerkesztője, Kraszkó Zita – ezt a videót ide kattintva tekintheted meg.

Ezen a héten Szabó Győzőt kötöttük hazugságvizsgálóra. Szabó Győző Nyírbátorból indult, még magázta a szüleit, most pedig a képzőművészet és a színészet után kalandos utat bejárva film készült élete sötét szakaszáról. A színész a szerepe szerint az ügyeletes rosszfiú, de a műsorból kiderül az is, hogy nem is akar jó fiút játszani. Győző hozza a formáját, nem kertel. Az életéből pedig olyan sötét részleteket is megtudhatunk, amik még a Toxikoma című filmbe se kerültek bele.

A műsor támogatója a Rossman és a Cofidis, koprodukciós partnere a Vodafone, melynek Videóklub szolgáltatásában szintén elérhetőek az epizódok.

Nézd meg a teljes videót itt:

Oldalak