„Érzelmi dolgokban gyávának tartom magamat” - 20 perc őszintén Szabó Győzővel - videó

Ezen a héten a 20 perc őszintén című videósorozatunk sztárvendége Szabó Győző. Ezúttal őt kötöttük poligráfra, és elképesztő dolgokat tudhattunk meg az életéről.

Szabó Győző, ahogy még nem láttad

Néhány hete elindult a 20 perc őszintén című videósorozatunk, ahol sztárvendégeinket egy hazugságvizsgálóra kötve kérdezzük ki. Az első vendég Scherer Péter volt, akinek a videóját ide kattintva visszanézheted. A második adásban Dér Heniről tudtunk meg olyan dolgokat, amikről eddig még sosem mesél – ide kattintva ezt is megnézheted. A harmadik részben pedig Tóth Andival beszélgetett a Femcafe főszerkesztője, Kraszkó Zita – ezt a videót ide kattintva tekintheted meg.

Ezen a héten Szabó Győzőt kötöttük hazugságvizsgálóra. Szabó Győző Nyírbátorból indult, még magázta a szüleit, most pedig a képzőművészet és a színészet után kalandos utat bejárva film készült élete sötét szakaszáról. A színész a szerepe szerint az ügyeletes rosszfiú, de a műsorból kiderül az is, hogy nem is akar jó fiút játszani. Győző hozza a formáját, nem kertel. Az életéből pedig olyan sötét részleteket is megtudhatunk, amik még a Toxikoma című filmbe se kerültek bele.

A műsor támogatója a Rossman és a Cofidis, koprodukciós partnere a Vodafone, melynek Videóklub szolgáltatásában szintén elérhetőek az epizódok.

Nézd meg a teljes videót itt:

Oldalak

Lifestyle
A zuhanyzás befejeztével a lefolyónál éktelenkedő hajcsomót megpillantani sosem kellemes élmény. Sőt, olykor akár egészen stresszes felfedezés is lehet, milyen sok hajszál hullott ki egyetlen...
Lifestyle
Romantikus kapcsolataink életünk meghatározó részét képezik, mint ahogy munkahelyünk is, hiszen napjaink felét itt töltjük. Nem csoda hát, ha ez a kettő néha egybeforr egy-egy különös álmon keresztül...
Sztárok
Színfalak mögötti élményeiről számolt be a Playboy fotósa, aki többek között Pamela Andersonnal, Kim Kardashiannal és Demi Moore színésznővel is együtt dolgozott.