„El is sírtam magam most is, és akkor is” - Scherer Péter 60 éves lett - videó

Elindult új videósorozatunk „20 perc őszintén” címmel a szeretlekmagyarorszag.hu és a Femcafe együttműködésében. Első vendégünk Scherer Péter.

20 perc őszintén

Te mindent elhiszel, amit a celebek mondanak magukról? Mi lenne ha, végre megtudnánk az igazat róluk? A 20 perc őszintén című, most induló nagyinterjú sorozatunkban először láthatunk Magyarországon sztárokat hazugságvizsgálóra kötve. A műsor vendégei a pályájukkal, személyiségükkel, életmódjukkal, szokásaikkal, bizonyos dolgokról alkotott véleményükkel kapcsolatos kérdéseket kapnak, amelyek kihívást jelentenek, de olykor meg is nevettetik őket. A műsor első vendége Scherer Péter volt, aki elmesélte, hogy még sosem volt hazugságvizsgálóra kötve. Ti tudtátok, hogy min veszett össze Kapával annyira, hogy kis híján vége lett a barátságuknak? Vagy, hogy mi a színművész legnagyobb bánata és mi volt élete legboldogabb napja, amit még stúdiónkban is megkönnyezett? Kraszkó Zita műsorvezető - a Femcafe főszerkesztője - a legbensőségesebb kérdéseket sem félt feltenni.

Nézd meg a 20 perc őszintén első adását itt:

A műsor támogatói a Rossmann és a Cofidis, koprodukciós partnere a Vodafone.

Oldalak

Utazás
Messze van, hideg és eljutni is nagyon drága oda. A Déli-sarkra tényleg csak a kiváltságosok mehetnek el az életük során, sőt, az sem adatik meg mindenkinek, hogy egy utasszállító ablakából vessünk...
Lifestyle
Kíváncsi volt rá, milyen lehet, de a jelek szerint ez az egy alkalom elég is volt neki belőle.
Sztárok
Kalocsay Miklós nemcsak a szakmában, hanem a magánéletben is sikeresnek mondhatta magát, a sors azonban végül nem olyan jövőt szánt neki, mint amilyet elképzelt magának.