„El is sírtam magam most is, és akkor is” - Scherer Péter 60 éves lett - videó

Elindult új videósorozatunk „20 perc őszintén” címmel a szeretlekmagyarorszag.hu és a Femcafe együttműködésében. Első vendégünk Scherer Péter.

20 perc őszintén

Te mindent elhiszel, amit a celebek mondanak magukról? Mi lenne ha, végre megtudnánk az igazat róluk? A 20 perc őszintén című, most induló nagyinterjú sorozatunkban először láthatunk Magyarországon sztárokat hazugságvizsgálóra kötve. A műsor vendégei a pályájukkal, személyiségükkel, életmódjukkal, szokásaikkal, bizonyos dolgokról alkotott véleményükkel kapcsolatos kérdéseket kapnak, amelyek kihívást jelentenek, de olykor meg is nevettetik őket. A műsor első vendége Scherer Péter volt, aki elmesélte, hogy még sosem volt hazugságvizsgálóra kötve. Ti tudtátok, hogy min veszett össze Kapával annyira, hogy kis híján vége lett a barátságuknak? Vagy, hogy mi a színművész legnagyobb bánata és mi volt élete legboldogabb napja, amit még stúdiónkban is megkönnyezett? Kraszkó Zita műsorvezető - a Femcafe főszerkesztője - a legbensőségesebb kérdéseket sem félt feltenni.

Nézd meg a 20 perc őszintén első adását itt:

A műsor támogatói a Rossmann és a Cofidis, koprodukciós partnere a Vodafone.

Oldalak

Sztárok
A Nemzet Színésze Palik László YouTube-műsorának vendégeként vallott múltjáról és jelenéről, szakmai- és magánéletéről.
Lifestyle
A holdvíz egy különleges elixír, ami a spirituális lelkek szerint távol tartja a rossz energiákat, megtisztítja a lelket és kitartóbbá varázsol. Kipróbálnád? Mutatjuk a rém egyszerű receptet.
Utazás
Sőt, vasárnap beköszönt az október, de mi ebből semmit sem fogunk érezni.