Sztárok

,,Csak egy vagy két olyan ember van, akikről tényleg érzem, hogy szeretnek” - 20 perc őszintén Tóth Andival - videó

A 20 perc őszintén című új videósorozatunk következő vendége Tóth Andi énekesnő. Ha azt gondolnátok, hogy a látszólag nagyszájú énekesnő élete nyitott könyv, hallgassátok meg vallomásait poligráfon. Andival a sorozat házigazdája Kraszkó Zita, a Femcafe.hu főszerkesztője beszélget.

20 perc őszintén Tóth Andival

Ezen a héten Tóth Andival beszélget Kraszkó Zita. A botrányhős énekesnő vulgáris beszólásai és videói már sokszor kiverték a biztosítékot, de a nagyinterjúból az is kiderül, miért lett ennyire szókimondó az Erdélyből induló lány, ahol családjában mindennaposak voltak a szóváltások sőt az sem volt ritka, hogy édesapja megverte. Ez némiképp választ ad arra, miért reagál másképp a hazugságvizsgáló kérdéseire, mint más vendég. Beszédes csöndek, nehéz gyerekkor, magányos sztárság és egy nagy tehetség: Tóth Andi karaktere rajzolódik ki őszintén, 20 percben, úgy, ahogyan eddig még soha.

Az sorozat első vendége Scherer Péter volt, akiről igen meglepő dolgok derültek ki. Elárulta, hogy min veszett össze Kapával annyira, hogy kis híján vége lett a barátságuknak. De azt is elmesélte a nézőknek, hogy mi a legnagyobb bánata és mi volt élete legboldogabb napja. A Scherer Péterrel készült interjút ide kattintva nézheted meg.

A videósorozat második részében Dér Henit kötöttük poligráfra. Az énekesnő állítása szerint sok mindent megértett, amióta anyuka lett és nem szereti, ha valamelyik pályatársa tehetség nélkül ér el sikereket. A Dér Henivel készült interjút ide kattintva nézheted meg.

A műsor támogatója a Rossman és a Cofidis, koprodukciós partnere a Vodafone, melynek Videóklub szolgáltatásában szintén elérhetőek az epizódok.

Új videósorozat indul „20 perc őszintén” címmel a szeretlekmagyarorszag.hu és a Femcafe együttműködésében.

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Ha nyomon követed a közösségi média világában felbukkanó legújabb trendeket, valószínűleg már te is találkoztál a körömtetoválással.
Lifestyle
A zuhanyzás befejeztével a lefolyónál éktelenkedő hajcsomót megpillantani sosem kellemes élmény. Sőt, olykor akár egészen stresszes felfedezés is lehet, milyen sok hajszál hullott ki egyetlen...
Lifestyle
Romantikus kapcsolataink életünk meghatározó részét képezik, mint ahogy munkahelyünk is, hiszen napjaink felét itt töltjük. Nem csoda hát, ha ez a kettő néha egybeforr egy-egy különös álmon keresztül...