Kim Kardashian bepasizott? Állítólag ezzel a hírességgel randizik válása után

Az illető Ariana Grande exe. Annyi biztos, hogy Kanye Westet nehéz lesz túlszárnyalni őrültségben.

Úgy tűnik, mindketten tovább léptek

Az év elején jelentették be, hogy hat év házasság után válik Kim Kardashian és Kanye West. Állítólag a legfőbb probléma a két híresség között az volt, hogy amíg Kim próbált mindig tervezni az életükkel, addig a férje összevissza beszélt nonszensz dolgokról, például hogy az Egyesült Államok elnöke akar lenni, felesége pedig egy idő után képtelen volt őt komolyan venni.

Bár már februárban elindult hivatalosan a válási procedúra, a páros még mindig közeli viszonyt ápol, ezt bizonyítja, hogy Kim még msot is midnenben támogatja az exét, ott volt például Kanye legújabb albumának bemutatóján, sőt, egy alkalommal menyasszonyi ruhában jelent meg egy eseményen, ahol a hitvesi esküjüket is elismételték egymásnak. A leghíresebb Kardashian ezen kívül továbbra is gyakran említi meg West márkáját, a Yeezy-t a közösségi oldalain, és boldog születésnapot is kívánt a rappernek.

Korábban már felreppentek pletykák azt illetően, hogy mindketten tovább léptek: Kanye Westet Bradley Cooper exével, a világhírű szupermodell Irina Shaykkal boronálták össze, Kimről pedig azt beszélték, hogy egy ügyvéd barátjával szűrte össze a levet. A halloweeni hétvégén azonban félreérthetetlen képek jelentek meg a celebről egy híres férfi oldalán.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

  • 1
  • 2