Ő Kim Kardashian utódja: világhírű modellel randizik a válása után Kanye West

Nagyon úgy tűnik, hogy Kanye West máris becsajozott a válása után pár hónappal. Lenyűgöző szépségre esett a választása, aki nem mellesleg Bradley Cooper exe.

Válik a sztárpár

Idén januárban robbant a hír, hogy hat év házasság és négy közös gyerek után válik Kim Kardashian és Kanye West. A sztárpár számára elkerülhetetlen volt, hogy külön utakon folytassák, ugyanis kapcsolatuk nagyon megromlott az utóbbi időben, amiben nagy szerepe volt a koronavírus miatt elrendelt kényszerű otthonmaradásnak is. Egy közeli barátjuk az év elején azt mondta, hogy a legfőbb probléma a két híresség között az volt, hogy míg Kim próbált mindig tervezni az életükkel, addig a férje összevissza beszélt nonszensz dolgokról, például hogy az Egyesült Államok elnöke akar lenni, felesége pedig egy idő után képtelen volt őt komolyan venni. Kiderült, hogy Kim évek óta játszott a válás gondolatával, amíg idén februárban végre benyújtotta a válókeresetet.

Nagyon úgy tűnik, hogy az egyik félnek már sikerült is tovább lépnie, Kanye West ugyanis a hírek szerint egy szupermodell oldalán találta meg a boldogságot.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak