Sztárok

Emlékszel rá? Ő volt a Neveletlen hercegnő legjobb barátnője: így néz napjainkban a Lillyt alakító színésznő – fotók

Heather Matarazzo a Neveletlen hercegnő című filmben nyújtott alakításával robbant be a köztudatba, később azonban elkerülték a komolyabb felkérések. Vajon mi történt a színésznővel az elmúlt több mint 20 év alatt?

Sokan megkedvelték a karaktert

Máig óriási népszerűségnek örvend a kétezres évek egyik legszórakoztatóbb tinivígjátéka, a Neveletlen hercegnő, amely elindította Anne Hathaway-t a siker felé vezető úton. A film, amely Meg Cabot azonos címen megjelent könyvsorozatán alapul, egy csapásra kasszasiker lett, három évvel később megkapta méltó folytatását, nemrég pedig az is kiderült, hogy nagyon úgy fest, 18 év után a Disney nyitott a harmadik részre is. Arról azonban egyelőre nincsenek információk, hogy Anne Hathaway újra eljátssza-e az ikonikus címszereplőt, ahogyan az is kérdéses, vajon ismét feltűnik-e a vásznon Mia Thermopolis legjobb barátnője, Lilly Moscovitz, akit Heather Matarazzo személyesített meg. Egy korábbi cikkünkben már írtunk arról, hogy Anne Hathaway szinte semmit sem változott az elmúlt 22 évben, de vajon mi a helyzet egykori kolleganőjével? Galériánkban megmutatjuk, hogyan fest napjainkban a Lillyt alakító színésznő:

Heather Matarazzo nevére a legtöbben a Neveletlen hercegnő kapcsán emlékeznek: az általa alakított Lily különleges stílusa és szókimondó egyénisége miatt sokat kedvence lett, a színésznő ráadásul nemcsak a filmben, hanem a való életben is jó barátra lelt Anne Hathaway személyében.
Kattints a további képekért!

Georgie Henley alakította a Narnia krónikái-filmek egyik legszerethetőbb karakterét, a tündéri Lucyt. A színésznő nagy utat járt be a film bemutatása óta, mostanra pedig gyönyörű nővé érett.

Leadfotó: Jeff Vespa/WireImage/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...