Sztárok

Nehéz elhinni, de ezek a sztárok tényleg egyidősek! Elképesztő, mennyire másképp öregszenek – fotók

Akár akarjuk, akár nem, az idő múlása bizony mindannyiunkon nyomot hagy, mégsem öregszünk egyformán – ez pedig a világsztárok esetében sincs másképp.

Hatalmas köztük a különbség

Számos olyan hollywoodi sztárt lehet felsorolni, akik bár ugyanabban az évben jöttek világra, ha összehasonlítjuk a friss fotóikat, megdöbbenve tapasztaljuk, mennyire másképpen öregszenek. Vannak, akiken egyszerűen nem fog az idő, mások méltósággal viselik az idő múlását (vagyis büszkén vállalják a ráncaikat, amik jól is állnak nekik), míg egyesek a túlzásba vitt botoxtól és plasztikai beavatkozástól már csak árnyékuk egykori önmaguknak. Nők és férfiak esetében is bőven találunk óriási különbségeket, galériánkban pedig most összegyűjtöttünk néhányat – szerinted melyik páros a legmeglepőbb?

Gondoltad volna, hogy Jennifer Garner és Maya Rudolph egyidősek? Bármilyen furcsa, de ez az igazság, ugyanis mindkét színésznő 1972-ben látta meg a napvilágot.
Kattints a további képekért!

Sok filmsztár a szerződésében is kikötötte, hogy ajkát semmilyen körülmények között nem érinti össze filmbéli partnerével.

Leadfotó: 123rf
Forrás: Bright Side

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...