Fashion&Beauty

Nem térnek magukhoz Anne Hathaway rajongói: a színésznő megmutatta, hogyan néz ki az arca smink nélkül – fotó

Ha vörös szőnyeges eseményről van szó, Anne Hathaway megjelenése mindig kifogástalan, a színésznő azonban most azt is megmutatta, milyen a külseje a szürke hétköznapokban.

A természetesség híve

Anne Hathaway egyedülálló pályafutása alatt férfiak millióit bolondította magába világszerte, de a hölgyek között is szép számmal akad rajongója, amit istenadta tehetsége mellett egyedi stílusának és remek divatérzékének is köszönhet. A színésznő ízléséről ódákat lehetne zengeni, hiszen legyen szó bármilyen eseményről, sminkjében, frizurájában és öltözékében egyszerűen képtelenség hibát találni. Az ördög Pradát visel sztárja egyszerre nőies és vagány, kifinomult és szexi, nem beszélve arról, hogy más színésznőktől eltérően ő maga nem követi, hanem diktálja a divatot – az pedig külön kiemelendő, hogy a rá irányuló óriási médiafigyelem ellenére sosem érzett késztetést arra, hogy bármit is változtasson a vonásain. A mai napig a természetesség híve, amiért nem győzünk neki elég hálásak lenni, ráadásul attól sem riad vissza, hogy olykor felvállalja a teljesen natúr arcát az egész világ előtt. Galériánkban megmutatjuk, hogyan fest Anne Hathaway smink nélkül:

Anne Hathaway azon kevés hollywoodi híresség közé tartozik, akik anélkül tettek szert óriási népszerűségre, hogy bármiféle botrányba keveredtek volna a pályafutásuk során.
Kattints a további képekért!

Már mind tudjuk, hogy az Instagramon látott fotók gyakran nem tükrözik a valóságot, az alábbi sztárok azonban megmutatták magukat smink nélkül is.

Leadfotó: Mustafa Yalcin/Anadolu Agency via Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A zenész májrákban szenvedett, 85 éves korában halt meg a maryland-i Bowie-ban.
Lifestyle
Fizetőssé válik a hajdanán kiugró népszerűségű Citromail.
Recept
Valentin-napon sem muszáj egészségtelen édességekkel tömni magunkat, ezért mutatunk pár szuper egyszerű, finom és egészséges receptet.