Fashion&Beauty

Köztük vagy? Csak ezeknek a típusú nőknek áll jól a rövid haj

Nem mindenkinek áll jól, azonban akadnak, akiket sokkal szebbé tesz.

Előnyös frizurák

A frizuránknak komoly hatása van a megjelenésünkre, így különösen fontos, hogy mindig jól döntsünk. Ehhez azonban tisztában kell lennünk az arcformánkkal, az arányainkkal és azzal, mi áll jól nekünk és mi nem. Ahogyan egy jó frizura feldobja, úgy egy elrontott haj teljesen tönkreteheti a külsőnket, így akár a fodrászunk szakmai véleményét is érdemes kikérnünk, hiszen ő tud olyan javaslatokat, ötleteket adni melyeknek a segítségével már könnyebb a döntés. Az utóbbi pár évben egyre több nő határozza el magát és dönt a rövidebb, merészebb fazonok mellett - ezek pedig hatalmas divatnak örvendenek idén is. Ám a rövid haj sem mutat jól mindenkin, sőt különösen csak egy típusnak áll úgy, ahogyan kell, mi pedig el is áruljuk, melyik ez.

Rövid haj

Noha egy szexi pixie frizuránál kevés elbűvölőbb dolog létezik a világon - hiszen nemcsak szuper sikkes, de kiemeli az arc szépségét és a vonásokat -, mégsem áll jól mindenkinek a rövid fazon. Akár egy extrém rövid bobról, akár egy fiús fazonról van szó, érdemes megfontolni belevágjunk-e. Egy bizonyos típusnál azonban erősen ajánlott, hiszen méginkább kiemelhetik vele az arcuk szépségét. Lapozd végig a galériát és tudd meg, te köztük vagy-e!

A rövid haj azoknak áll különösen jól, akik kicsi, kerek állal rendelkeznek.
Kattints a további képekért!

Leadfotó:123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A zenész májrákban szenvedett, 85 éves korában halt meg a maryland-i Bowie-ban.
Lifestyle
Fizetőssé válik a hajdanán kiugró népszerűségű Citromail.
Recept
Valentin-napon sem muszáj egészségtelen édességekkel tömni magunkat, ezért mutatunk pár szuper egyszerű, finom és egészséges receptet.