Fashion&Beauty

Sírva rohant haza a szalonból - Teljesen tönkretette a haját a fodrász

Azóta kénytelen parókát viselni.

Elrontott frizura

Az valószínűleg már szinte mindenkivel előfordult már, hogy nem volt teljesen elégedett a fodrásza munkájával. Megesik időnként, hogy többet vágnak a kelleténél vagy épp nem azt az eredményt kapjuk, amit elképzeltünk magunknak. Ám ami Nosipho Majozi valószínűleg mindannyiunknál rosszabbul járt, a nőnek ugyanis úgy elszúrták a frizuráját, hogy azóta parókát kell hordania.

Rémes végeredmény

Nosipho a Twitteren mutatta meg követőinek, milyen csúnyán kiszúrt vele a fodrásza. A nő egy egyszerű mintás, szőke rövid frizurát szeretett volna, ám gyakorlatilag semmi nem egyezett a képen mutatott elképzeléssel. A fodrász azonban ahelyett hogy bocsánatot kért volna tőle, hangosan nevetni kezdett a munkája láttán - hiszen ő is látta, hogy borzalom, amit a kezei közül kiadott. Nosipho természetesen nem fizette ki a munkát és zokogva hagyta el a szalont, a haját azonban már nem kapja vissza, így most egy ideig kénytelen parókát hordani. Lapozd végig a galériát és nézd meg, mit műveltek a hajával!

Nosipho ilyen frizurát kért a fodrászától. Ám amit kapott, az mindennél rosszabb...
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Sajnos számos okból tapasztalhatunk hajhullást életünk során, legyen szó akár a koronavírus szövődményeiről, vagy éppen a mindennapos stresszről. Bármi is az ok, a hajhullás olykor nagyon...
Fashion&Beauty
Egy régiúj hajszíntrend látott napvilágot, amely biztosan megosztó lesz a nők körében. Ha mégis bevállalnád (mert miért ne tennéd), akkor mutatunk néhány képet inspirációként.
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?