Fashion&Beauty

Dakota Johnson bebizonyította, hogy egy legkevésbé sem szexi szettben is ő az egyik legdögösebb sztár

Dakota Johnson stílusérzékét imádják a rajongói. A színésznő stílusa egyszerre elegáns és könnyed, és gyakran váltogatja a merészebb és konzervatívabb darabokat.

Sokrétű a stílusa

Dakota Johnson rajong a nőies és kényelmes ruhákért, és gyakran visel vintage és kézzel készült darabokat. Szereti a színes és a mintás ruhákat, például gyakran láthatjuk kockás és pöttyös darabokban, és nagy kedvence még a fekete-fehér kombináció is. Ezúttal a kényelemre törekedett, de nem félt egy csipetnyi vagánysággal megfűszerezni a szettjét. Egy motoros outfitre hajazó összeállításban jelent meg a minap, és ezzel be is bizonyította, hogy bizony így is lehet szexi valaki, hogy nincs kivágva mindenhol a ruhája.

Mutatjuk is az outfitet:

Dakota Johnsont sokszor emlegetik az elegancia királynőjeként, ugyanis rengeteg alkalommal kifinomult, ugyanakkor csinos darabokban jelent meg az egyes vörös szőnyeges eseményeken.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Vádat emeltek Donald Trump volt amerikai elnök ellen, amiért minősített iratokat tárolt otthonában. Ezt maga a politikus jelentette be csütörtökön. A volt elnök közlését megerősítette ügyvédje, Alina...
Fashion&Beauty
Nem véletlenül imádjuk kislányként a különféle játékbabákat, hiszen elképesztően gyönyörűek. Éppen ezért nem meglepő, hogy több sminktrend ihletéül szolgáltak már, legújabban a "babaszempillák"...
Sztárok