Sztárok

Emlékszel? Így lopta be magát 20 éve a fél világ szívébe Anne Hathaway - fotók

Anne Hathaway korunk egyik legkedveltebb színésznőjének számít, aki nemcsak lélegzetelállító szépségével, hanem utánozhatatlan tehetségével is milliókat bűvölt el.

Bármikor mosolyt csal az arcokra

Az ördög Pradát visel, Valentin nap, Szerelem és más drogok – kezdjük sorolni, amikor Anne Hathaway leghíresebb filmjei kerülnek szóba. A csinos színésznő számos alakítással bizonyította már tehetségét az évek során, ám sokan a legelső szerepét tartják az egyik legemlékezetesebbnek mind a mai napig. Mindössze 17 éves volt, amikor megkapta élete első színházi szerepét, ám az igazi, filmes áttörés sem váratott magára sokáig, hiszen 19 évesen rá osztották Mia Thermopolis szerepét a Neveletlen hercegnő című filmben. A 2001-es tinivígjáték ugyan a kritikusok tetszését nem igazán nyerte el, a nézőkét viszont annál inkább: a film kasszasiker lett, Hathaway karrierjét pedig jócskán megalapozta. Sőt, az alkotás akkora népszerűségre tett szert, hogy három évvel később megkapta méltó folytatását is Neveletlen hercegnő 2.: Eljegyzés a kastélyban címmel. A habkönnyű, bájos és romantikus tündérmese pillanatok alatt felvidít gyerekeket és felnőtteket egyaránt: galériánkban most összeszedtünk néhány sosem hallott érdekességet mindenki kedvenc csetlő-botló és szeretnivaló hercegnőjéről!

Ki gondolná, hogy egy szörnyen kínos baki lesz az, ami örökre megváltoztatja az életét? Minden bizonnyal Anne Hathaway sem hitte, hogy megkapja a főszerepet, miután a Neveletlen hercegnő castingján, a rendező szeme láttára szó szerint fenékre esett. Történt ugyanis, hogy a színésznő annyira ideges volt a meghallgatás alatt, hogy lecsúszott a székéről, mindez azonban szerencséjére vált, ugyanis Garry Marshall azonnal meglátta benne a szeleburdi Mia Thermopolist.
Kattints a további képekért!

Kizárt, hogy ne ismernéd azt a hollywoodi filmcsillagot, akit a következő képen mutatunk neked, azonban ezúttal csak a tekintetét kell figyelned!

Leadfotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A mesterséges intelligenciának elég hallgatóznia egy kicsit, és már meg is szerezte például a Facebook jelszavadat.
Lifestyle
Rúzsa Magdi hármas ikrei váratlan látogatóval találkozhattak.
Lifestyle
Visszatért a TV2-re a Mutasd a hangod, amiben megint kaptunk érdekes előadásokat.