Sztárok

Naomi Watts kisugárzása még mindig a régi: a színésznő 54 évesen is csodásan fest, jó pár évet letagadhatna

Bár Naomi Watts már az ötvenes éveit tapossa, ma is pont olyan gyönyörű és vonzó, mint karrierje kezdeti éveiben.

Kortalan szépség

A mértéktelen retusálás és a mindennapjainkat jelentősen meghatározó közösségi média korában sajnos egyre kevesebb olyan híresség van, aki szívesen felvállalja a nyilvánosság előtt a természetes vonásait, mindez ráadásul mostanra a fiatalok körében is elterjedt szokássá vált. Az idő múlása elől azonban nincs menekvés: persze különféle trükkökkel, kozmetikumokkal és szépészeti beavatkozásokkal bárki csalhat kicsit, ám egy ponton túl már hiába próbáljuk felvenni a küzdelmet a ráncok és az korosodás egyéb jelei ellen. Vannak, akik nehezen tudják elfogadni a változást, de szerencsére azért még ma is akadnak olyan közismert, sikeres és gyönyörű nők a világon, akik méltósággal, valamint magabiztosan viselik az arcukon megjelenő finom barázdákat, azt üzenve: a szépséget nem a fiatalsággal kell összekötni. Hasonlóan vélekedik a kérdésről többek között Cameron Diaz, Drew Barrymore, Helen Mirren és Jamie Lee Curtis, ahogyan az Oscar-, BAFTA- és Golden Globe-díjra jelölt Naomi Watts is, aki ma is éppoly elbűvölő, mint amilyen a húszas éveiben volt. Galériánkban megmutatjuk, milyen csodásan néz ki az ötödik X felett a brit származású színésznő:

Naomi Watts 1968. szeptember 28-án látta meg a napvilágot az Egyesült Királyságban: az élete nem indult gondtalanul, szülei ugyanis kiskorában elváltak, néhány évvel később pedig elveszítette az édesapját. Nem sokkal később az édesanyjával Ausztráliába költözött, ahol szép lassan megismerkedett a színészettel.
Kattints a további képekért!

Jessica Lange az 1976-os King Kong szőke szépségeként vált közismertté, és még ma is számos népszerű produkcióba hívják. Noha a színésznő ma már bőven a hetvenes éveit tapossa, ma is pontosan olyan gyönyörű, mint egykoron.

Leadfotó: Angela Weiss/Getty Images for TheWrap

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Fashion&Beauty
A Coachella az Egyesült Államok egyik leghíresebb és legmenőbb fesztiválja, amelyet minden év áprilisában, két egymást követő hétvégén tartanak. A felhőtlen szórakozás és a koncertek mellett a...
Lifestyle
Az Oroszlán gyógyultnak hitt lelki sebei újra felszakadnak. Napi horoszkóp!