Sztárok

Mihalik Enikő végre megmutatta háromhónapos kislányát – Fotó

Mihalik Enikő szívmelengető fotóval lepte meg a követőit, a magyar szupermodell először mutatta meg kislánya, Eva Rose arcát.

Csodaszép anyuka, imádnivaló kisbaba

Ahogy arról a Femcafe.hu is beszámolt, a világhírű magyar topmodell, Mihalik Enikő júliusban életet adott első gyermekének, aki a csodásan hangzó Eva Rose nevet kapta. A kislány New Yorkban jött a világra, ahová pár héttel ezelőtt tért vissza Enikő és férje, Korányi Dávid. A modell már a várandóssága ideje alatt is folyamatosan osztott meg tartalmakat a közösségi felületein a követőivel, így a rajongók nyomon követhették a babavárás legfontosabb pillanatait, utána pedig magáról a szülésről is készített egy videót.

A kismama, ahogy ideje engedi, azóta is rendszeresen megörvendezteti közönségét különböző tartalmakkal. Bár látszólag Enikő is azon anyukák táborát erősíti, akik igyekeznek nem túl sokat mutatni a gyermekükből a közösségi médián, néha-néha azért kivételt tesz, és bepillantást enged a családjuk életébe. Szeptemberben töltött fel egy fotót az Instagram-oldalára. „Csókolom, ölelem, szagolom, megzabálom… Egyszer biztos megzabálóm” – írta a bejegyzésben Enikő.

Sokáig ez volt a legtöbb, amit láthattunk a kislányból, de ez most megváltozott.

Lapozz!

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Lifestyle
A biztonsági szolgálat azonnal kiürítette a bevásárlóközpontot, a fővárosi hivatásos tűzoltók pedig a helyszínre vonultak.
Sztárok
Újra előkerült egy négy évvel ezelőtti történet a néhai II. Erzsébet királynőről és férjéről, Fülöp hercegről.
Egészség
Straub Fanni története inspiráló lehet sok mindenki számára, hogy nem szabad feladni, még akkor sem, ha közben tengernyi negatív kritikát kap az ember.