Mihalik Enikő végre megmutatta háromhónapos kislányát – Fotó

Mihalik Enikő szívmelengető fotóval lepte meg a követőit, a magyar szupermodell először mutatta meg kislánya, Eva Rose arcát.

Csodaszép anyuka, imádnivaló kisbaba

Ahogy arról a Femcafe.hu is beszámolt, a világhírű magyar topmodell, Mihalik Enikő júliusban életet adott első gyermekének, aki a csodásan hangzó Eva Rose nevet kapta. A kislány New Yorkban jött a világra, ahová pár héttel ezelőtt tért vissza Enikő és férje, Korányi Dávid. A modell már a várandóssága ideje alatt is folyamatosan osztott meg tartalmakat a közösségi felületein a követőivel, így a rajongók nyomon követhették a babavárás legfontosabb pillanatait, utána pedig magáról a szülésről is készített egy videót.

A kismama, ahogy ideje engedi, azóta is rendszeresen megörvendezteti közönségét különböző tartalmakkal. Bár látszólag Enikő is azon anyukák táborát erősíti, akik igyekeznek nem túl sokat mutatni a gyermekükből a közösségi médián, néha-néha azért kivételt tesz, és bepillantást enged a családjuk életébe. Szeptemberben töltött fel egy fotót az Instagram-oldalára. „Csókolom, ölelem, szagolom, megzabálom… Egyszer biztos megzabálóm” – írta a bejegyzésben Enikő.

Sokáig ez volt a legtöbb, amit láthattunk a kislányból, de ez most megváltozott.

Lapozz!

Oldalak

  • 1
  • 2