Megszületett Mihalik Enikő első gyermeke – A kislány gyönyörű nevet kapott

A világhírű modell, aki New Yorkban adott életet első gyermekének, fotót is mutatott a piciről.

Mihalik Enikő anya lett

A legsikeresebb magyar szupermodell életében rengeteg változás következett be az elmúlt hónapokban. Mihalik Enikő március elején két bombahírrel is jelentkezett: bejelentette, hogy összeházasodott a szerelmével, Korányi Dáviddal, és azt is elárulta, hogy hamarosan bővül a családjuk, hiszen első gyermekükkel várandós.

Enikő és férje néhány hete tértek vissza az Amerikai Egyesült Államokba. A modell a várandóssága ideje alatt az Instagram-oldalán és a YouTube-profilján is folyamatosan osztott meg tartalmakat, így a rajongók nyomon követhették a babavárás legfontosabb pillanatait, és arról is beszámolt, hogy milyen szülést tervez.

Pénteken az Instagram-oldalán közölte a gólyahírt a leghíresebb magyar topmodell, miszerint világra jött a kislánya, aki a poszt tanulsága szerint az Eva Rose Koranyi nevet kapta a szüleitől. A bejegyzésből az is kiderül, hogy a baba pár nappal ezelőtt, július 16-án született meg. Az anyuka képet is mutatott a piciről, amin az újszülött lábacskái látszódnak, mellé pedig azt írta: "A legtökéletesebb emberi lény".

Gratulálunk a friss szülőknek!

Hatalmasat nőtt Curtis kisfia, Doni örökölte apja csibészes mosolyát.

Leadfotó: instagram.com/eniko

Oldalak