Mihalik Enikő a szülésről: „Tuti, hogy ki fogok magamból kelni”

Hamarosan megszületik Mihalik Enikő kislánya. A modell legújabb videójában beszélt arról, hogyan szeretné világra hozni első gyermekét.

Dúla fogja segíteni

Mihalik Enikő nemrég lépett be a várandóssága kilencedik hónapjába, így már csak hetek választják el attól, hogy kezében tarthassa a kislányát. A modell néhány hete tért vissza az Amerikai Egyesült Államokba, ugyanis New Yorkban fogja megszülni első gyermekét. Új videójában mesélt arról, hogy milyen az amerikai egészségügy és hogyan fog zajlani a szülése.

Arról számolt be, hogy mostanában igencsak feledékeny, legutóbb például elfelejtette a legjobb barátnője nevét, de ezen kívül más problémákkal is küzd. „Inkább érzem magamat már úgy, mint egy nehezen mozdítható tank vagy bálna, mintsem ember” – árulta el. Enikő azt is elmondta, hogy egy Amerikában élő magyar dúla, Ildi segítségével hozza világra majd gyermekét.

Bár a dúlákkal kapcsolatban az a tévhit áll fent, hogy akkor én biztosan itthon fogok szülni, majd ide leteszünk egy kádat, és akkor a vízben fogom megszülni a kisbabámat, de nem! Kórházban szeretnék szülni, és a dúla pedig ott lesz velem. A balomon a férjem, a jobbomon Ildi, egymást és engem fogják segíteni majd a szülésben” – fogalmazott a 34 éves modell, aki azt is elmondta, már elkezdett mindenkit felkészíteni arra, hogy a szülés alatt nem lesz önmaga. „Tuti, hogy ki fogok magamból kelni” – jósolta.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

  • 1
  • 2