Sztárok

Csodaszép ruhájával üzent Meghan a rákbeteg Katalinnak: a hercegné különleges szettje titkos jelentéssel bír

Azt egyelőre nem tudni, hogy Katalin hercegné dekódolta-e a titkos üzenetet, amit Meghan gyönyörű ruhakölteményével felé közvetített, de Amber Graafland divatszakértő biztos benne, hogy Harry neje a jövendőbeli királynénak szeretett volna messziről üzenni az elképesztően szép és drága darabbal.

Titkos üzenet

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, Meghan Markle nemrégiben meglepetésszerű látogatást tett a Los Angeles-i Gyermekkórházban (CHLA) egy kampány részeként, a helyszínen pedig a hercegné boldogan pózolt a kameráknak, miközben a gyerekekekkel fotózkodott. Tette mindezt egy több mint 1 millió forintot érő, virágmintás, áttetsző ujjú Oscar De La Renta ruhában, amit korábban már láthattunk Meghanon, és ami sokaknál kicsapta a biztosítékot, mondván a hercegnének felesleges egy ennyire drága darabban parádéznia egy gyermekkórházban. Nos, a látogatás során Markle egy királyi protokollt is megszegett, melyről ide kattintva olvashatsz bővebben, de nem ez volt az egyetlen furcsaság aznap: ahogy a Mirror is írja, Harry felesége épp a nagy port kavaró ruhájával üzenhetett a rákbetegséggel diagnosztizált Katalinnak Amber Graafland divatszakértő szerint. Hogy milyen jelentéssel is bírt pontosan Meghan virágmintás ruhája, azt galériánkból megtudhatod!

Ebben az Oscar De La Renta ruhában kápráztatta el a gyerekeket a múlt hónapban Meghan: a látogatása a kórházban állítólag épp arra a napra esett, amikor Katalin videóüzenetben jelentette be rákbetegségét.
Kattints a további képekért!

Bár Meghan Markle hivatalosan már nem számít a királyi család tagjának, miután Harryvel együtt otthagyták a famíliát és az Egyesült Államokba költöztek, most mégis olyat tett, amivel minden bizonnyal magára haragította a palotát.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Sztárok
Nem titok, hogy rengetegen Krausz Gábor és Mikes Anna miatt nézték a Dancing with the Stars műsorát. A nézők beleélték magukat, hogy egy szappanopera elején járnak, és szurkoltak, hogy a pár...
Sztárok
Mielőtt hozzáment Károlyhoz, Kamilla nagyon konkrét figyelmeztetést kapott II. Erzsébettől, aki pontosan tudta, menyének mire kell számítania – ő azonban nem hallgatott a néhai uralkodóra.
Sztárok
Egyre nagyobb feltűnést kelt Liv Freundlich, aki lángvörös hajával és bájos vonásaival ma már inkább Julianne Moore ikernővérének, mintsem lánygyermekének tűnik.