Sztárok

Liptai Claudia a szerelmével ostromolta Csonka Andrást, csakhogy volt egy apróság, amivel a színésznő nem számolt

A híresség elárulta, hogy évtizedekkel ezelőtt rajongva imádta a fiatal Csonkát, akit a korszak egyik legnépszerűbb televíziós produkciója tett országosan ismertté.

Elhatározta: meghódítja az ifjú sorozasztárt

Liptai Claudiát és Csonka Andrást nem pusztán jól működő munkakapcsolat, hanem réges-régi barátság is összefűzi. Kevesen tudják azonban, hogy a színésznő annak idején romantikus érzelmeket is táplált népszerű kollégája iránt, azonban hiába reménykedett: a fiatal Csonka bizony kikosarazta! Liptai még a kilencvenes években szemelte ki magának az ambiciózus, sokoldalú színészt, aki a korszak egyik legnépszerűbb televíziós produkciójának, a Família Kft. című sitcomnak köszönhetően tett szert országos ismertségre. Liptai Claudia - aki később inkább műsorvezetőként futott be - Gór Nagy Mária színitanodájában játszott együtt Csonka Andrással, s a közös munka során döntötte el, hogy ha törik, ha szakad, leveszi a lábáról az ifjú sorozatsztárt. Lapozz tovább, a sztori a galériában folytatódik!

"Húszéves koromban Gór Nagy Mária Színitanodájába jártam, és a Grease című előadás bemutatójára készültünk. Az iskola vezetőjének, Marinak volt egy óriási bejelentése: egy igazi nagyágyú szerepel majd velünk a színpadon. Csonka András a Família Kft.-nek köszönhetően már országosan népszerű volt, mi pedig kezdő színészpalánták. Mondanom sem kell, nagyon izgatott lettem, hogy együtt játszhatok egy híres sztárral. El is jött a várva várt nap, és András megjelent a próbán" - árulta el Liptai Claudia a Meglepetés magazinnak.
Kattints a további képekért!

A színész-műsorvezető egy dögös, piros fürdőruhában posztolt magáról képeket, és bizony minden követője álla leesett a fotókat látva.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...