Óriási a szerelem Sarah Paulson és 32 évvel idősebb barátnője között: így ragyogtak egymás mellett a vörös szőnyegen

Sarah Paulson és Holland Taylor között a nagy korkülönbség ellenére is tökéletes a harmónia, s több mint 10 éve kitartanak egymás mellett jóban-rosszban. A párt nemrég a vörös szőnyegen fotózták, ahova mindketten gyönyörű szerelésben érkeztek.

Kéz a kézben

Sarah Paulson és Holland Taylor 2005-ben ismerték meg egymást egy buliban, egy teljes évtizeddel azelőtt, hogy ténylegesen randevúzni kezdtek volna. Akkoriban még mindketten mással éltek párkapcsolatban, a köztük fellángoló szenvedély azonban mindkettejük számára azonnal egyértelmű volt, s nem is tudták elfelejteni egymást. Aztán 2015-ben, a véletlennek köszönhetően a közösségi médián keresztül flörtölni kezdtek, hamarosan pedig a nyilvánosság előtt is megerősítették románcukat, ami nemcsak az LMBTQIA+ közösség szempontjából volt ikonikus lépés, hanem azért is, mert bátran felvállalták a köztük lévő több mint 30 év korkülönbséget. A szerelmesek azóta is rajongásig bolondulnak egymásért, ami a kamerák előtti szerepléseiken is jól látszik – a minap például egy rangos díjátadón tették tiszteletüket, ahol mesésen mutattak kéz a kézben a vörös szőnyegen. Galériánkban megmutatjuk, milyen ragyogó volt a két színésznő:

A napokban tartották meg a 77. Tony-díjátadót, melyen a 2023–24-es szezonban született Broadway-produkciókat ismerik el. Az eseményről Sarah Paulson sem hiányozhatott, ugyanis ő is a legjobb színésznő prózai darabban kategória jelöltjei között volt.
Kattints a további képekért!

Idén ünnepli 16. házassági évfordulóját a showbiznisz nagyasszonya, Ellen DeGeneres, aki Portia de Rossi személyében lelt rá a boldogságra még 2008-ban.

Leadfotó: Robert Smith/Patrick McMullan via Getty Images

Forrás: People

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...