Sztárok

Emlékszel még a Xéna címszereplőjére? Lucy Lawless 56 évesen is lehengerlően néz ki, a fiatalabb nőket is simán maga mögé utasítja - Fotók

Az új-zélandi származású színésznő 1995 és 2001 között játszotta el a kardforgatásban és a férfiszívek összezúzásában egyaránt jártas amazont, aki annak idején a magyar nézőket is meghódította. Lucy Lawless az ezredforduló óta mit sem veszített elképesztő kisugárzásából.

A magyar tévénézők is hamar szívükbe zárták

A kilencvenes évek honi televíziózásának egyik fontos pillanata volt, amikor a magyar nézők is megismerkedhettek Herkules (Kevin Sorbo), a görög mitológiából ismert félisten kisképernyős kalandjaival. Az amerikai gyártású széria Magyarországon is bombasztikus sikernek bizonyult, nem csekély mértékben kiváló mellékszereplőinek köszönhetően. Talán még te is emlékszel rá, hogy a produkcióban gyakran vendégszerepelt Xéna, a harcos hercegnő (Lucy Lawless) is, s a figura köré rövid időn belül akkora kultuszt szőtt a közönség, hogy végül saját (előzmény)sorozatot is kapott. Az ifjú Lucy Lawless a saját szériájában 1995 és 2001 között formálta meg a kardforgatásban és a férfiszívek összezúzásában egyaránt jártas, tűzrőlpattant amazont, aki afféle szexszimbólummá nőtte ki magát a hazai tévénézők körében. Lawless az ezredfordulón ugyan szögre akasztotta kardját, nem tűnt el teljesen az amerikai filmiparból: kisebb-nagyobb szerepekben továbbra is megvillanthatta nőies kisugárzását és karizmáját, külseje pedig szinte semmit sem változott az ezredforduló óta. Túlzás nélkül mondhatjuk: az 56 éves világsztár még fiatalabb nőtársait is könnyedén leiskolázza!

Lucy Lawless Xénaként a Herkulest játszó Kevin Sorbo oldalán: a két sorozatsztár generációk kollektív emlékezetébe lopta be magát - kitörölhetetlenül.
Kattints a további képekért!

Gene Hackman január 30-án ünnepelte 94. születésnapját. A kétszeres Oscar-díjas színészóriás az ezredforduló utáni években elégelte meg Hollywood cukorhabos zsizsegését, és úgy döntött, nyugdíjba vonul. Azóta csak ritkán mutatja meg magát a kíváncsi publikumnak.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...