Sztárok

Már csak a következő évadig kell várnunk Kulka János nagy visszatérésére

Hamarosan újra rendszeresen színpadra áll majd a Nemzet Színésze.

8 éve erre a pillanatra várnak a színész rajongói

Kulka János 2016 tavaszán kapott stroke-ot, és bár az orvosokat is meglepte, hogy a legendás színész gyógyulása milyen gyors ütemű, az azóta eltelt nyolc évben a művész csak kisebb (többnyire néma) szerepeket alakított a világot jelentő deszkákon és a nagyvásznon. (Igaz, 2022-ben valóságos jutalomjátékot produkált Fazakas Péter A játszma című hidegháborús thrillerében, mely az egy évtizeddel korábbi A vizsga folytatása - ebben a moziban kifejezetten Kulkához igazították az állambiztonság veterán tisztje, Markó Pál figuráját.) Most viszont végre pompás hírrel szolgált a színész rajongóinak A Füge Produkció elnöke, a Jurányi Házat vezető Rozgonyi-Kulcsár Viktória: a Kultúra.hu-n olvasható szavai szerint a Nemzet Színésze hamarosan újra rendszeresen színpadra áll majd.

Rozgonyi-Kulcsár elárulta: a 2024-2025-ös évadot két koprodukcióval indítják: ezek egyike Csuja László Halál Velencében című Thomas Mann-novellaadaptációjának feldolgozása lesz majd. A produkcióban Kulka János is szerepet kapott.
Kattints a további képekért!

Gene Hackman január 30-án ünnepelte 94. születésnapját. A kétszeres Oscar-díjas színészóriás az ezredforduló utáni években elégelte meg Hollywood cukorhabos zsizsegését, és úgy döntött, nyugdíjba vonul. Azóta csak ritkán mutatja meg magát a kíváncsi publikumnak.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...