Lehullt a lepel! Kiderült, hol töltötte a sztárpár a mézesheteket!

Jessica Biel és Justin Timberlake alig pár hete házasodott össze, a nászút helyszíne azonban –hasonlatosan az esküvőéhez – egészen eddig titokban maradt. A pár kilenc napot töltött Tanzániában, és rengeteg mindent kipróbáltak, bár feltételezzük azért jutott idejük dolgozni a babaprojekten is.

A két sztár magánrepülőgéppel utazott a távoli kontinensre, ahol október 21-30-ig töltötték jól megérdemelt nászútjukat. Az újdonsült házaspár az aktív pihenés mellett döntött, nem is aprózták el a dolgot, csodálatos luxushotelekben szálltak meg, részt vettek egy szafarin a Serengeti Nemzeti Parkban, és hőlégballonnal emelkedtek a magasba, hogy onnan fedezzék fel a környék káprázatos élővilágát.

Biel ugyan járt már egyszer a fekete kontinensen, és akkor a Kilimandzsárót is meghódította, azért most is nagyon jól érezte magát. Justinnak pedig annyira megtetszett az ország, hogy a fejébe vette, követni fogja felesége példáját, és a közeljövőben vissza fog térni, hogy megmutathassa, bizony ő is képes megmászni a hegyet – és közben szeretné felhívni a figyelmet a fejlődő országokat egyre jobban sújtó ivóvíz hiányra is.

A sztárpár mézes hetei azonban ezzel még korántsem értek véget, hiszen tovább indultak egy másik valószínűleg hasonlóan csodálatos helyszínre, mely úti cél - a fiatalok jó szokásához híven - szintén titkos.

Justin Timberlake és Jessica Biel egyébként október 19-én mondták ki a boldogító igent a festői szépségű olaszországi Fasaneban, a nagy napon közel száz ember vett részt.

Kép: vanityfair.it

Oldalak

Szólj hozzá Te is!