Magyarország 5 legnépszerűbb sztárpárja!

Hollywoodban szinte törvényszerű, hogy a hírességek maguk is modellekkel, focistákkal, színészekkel vagy énekesekkel kötnek házasságot, ám ne higgyük, hogy ez nálunk másképp lenne. Bár lényegesen alacsonyabb az így köttetett frigyek száma, de a közös munkahely és foglalkozás hazánk sztárjait is jelentősen befolyásolja a párválasztásban - na meg persze a szerelem.

Rubint Réka és Schobert Norbert
Mindketten a sport szerelmesei, már több mint 10 éve házasok. Eddig három gyermekkel büszkélkedhetnek, - de így, hogy nemrég szerencsére sikerült Norbi szívműtétje is, - a boldog szülők szerint semmi akadálya annak, hogy tervezzenek még egy negyedik babát is.

Máté Krisztina és Bárdos András
Hallottunk már munkahelyi szerelmekről, a két híradós kapcsolata is így alakult ki. Ők a tévézésért vannak oda, s bár régi csatornájuk már megvált tőlük, azóta is a szakmában dolgoznak. 11 együtt töltött év és kát szép gyermek van mögöttük.

Détár Enikő és Rékasi Károly
A színész házaspár 28 éve van együtt, és a kisebb-nagyobb problémák ellenére a mai napig is odavannak egymásért. 2005-ben ugyan volt köztük egy kis mosolyszünet, mikor Enikő egy rövid időre elköltözött otthonról, de a pár végül is az újrakezdés mellett döntött. Jól tették, jelenleg két gyermek boldog szülei.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!