Sztárok

Ezt a 30 éves nőt tartják a brit királyi család egyik legszebb tagjának: vallása miatt soha nem kerülhet a trónra

Lady Marina Windsor sokak szerint a nagybetűs, valódi nő, aki természetes szépsége és sugárzó mosolya miatt sok ember szívébe belopta magát – habár egykor ő is a brit uralkodóház öröklési sorrendjének tagja volt, 2008-ban eltávolították őt a trón várományosai közül, aminek igencsak érdekes oka van…

Igazi természetes szépség

A brit királyi család tagjairól nem túlzás azt állítani, hogy rendkívül népszerűek és sok embert érdekelnek, ami nem is meglepő, tekintve, hogy a família körül állandóan történik valami botrányos vagy megdöbbentő dolog. A család női tagjainak azonban szépsége is messzi földön híres, elég ha csak Dianára vagy Katalinra gondolunk, akik valódi divatikonnak számítanak, de persze Meghan Markle mellett sem mehetünk el szó nélkül. Vannak viszont a famíliában kevésbé ismert szereplők is, akik nem feltétlen hercegnők vagy hercegnék, mégis a család tagjai, és a fent említett nevekhez hasonlóan gyönyörűek – ilyen például Lady Amelia Windsor is, aki modellként tevékenykedik a mindennapokban. Nos, a jó hír, hogy Ameliának van egy testvére is, Marina, aki húgához hasonlóan káprázatos természetes szépség – galériánkban mutatjuk!

Íme az előbb említett 27 éves Lady Amelia Windsor, aki jelenleg a 42. helyen áll a brit trónöröklési rendben – nővére, Marina azonban már nem tagja a sorrendnek, méghozzá vallása miatt.
Kattints a további képekért!

Lady Amelia Windsor szépségére bizony nem csupán a sajtó, de a modellszakma is felfigyelt az utóbbi években, így nem csoda, hogy a fiatal hölgy immáron olyan nagy márkákkal dolgozik együtt, mint például a Dolce & Gabbana.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.