50 éves lett Kiss Tibi, a Quimby énekese - így köszöntötték őt a zenekar tagjai

A zenész kerek születésnapjáról természetesen társai is megemlékeztek, méghozzá nem is akárhogyan: az együttes tagjai egy-egy személyes üdvözletet posztoltak a zenekar hivatalos Facebook-oldalára.

A kerek számok éve

„Ez az év a kerek számok éve a Quimby életében. Tibit ma az 50. születésnapja alkalmából köszönti az idén 30 éve alakult zenekara” – áll a Quimby Facebook-oldalán a mai nap első bejegyzése, ám közel sem az utolsó. Az együttes frontemberét, Kiss Tibort társai egyenként köszöntették, felidézve egy-egy közös emléket vagy pillanatot a múltból. A magyar alternatívrock-együttes gitáros előadóművésze tavaly júliusban jelentette be, hogy kimerült, pihenésre van szüksége, ezért egy időre visszavonul. A Quimby énekese jelenleg is felépülésére koncentrál, a zenekar tagjai pedig azóta vendégénekesekkel működnek közre, ám természetesen a jeles napról nem feledkeztek el, és méltó módon köszöntötték barátjukat, a szülinapos Tibit.

"Itt pedig a Quimby teljes csapata nevében kívánjuk Tibinek, hogy a következő 50 év faltól falig olyan legyen, amilyennek ő szeretné! Boldog születésnapot!" - áll a zenekar mai első posztjában. Ezt követően Dódi, azaz Kárpáti József köszöntötte Tibit egy személyes költeménnyel.
Kattints a további képekért!

Izgalmas tavasznak nézünk elébe, több sztárcsemete is napvilágot lát a következő hónapokban, Hódi Pamela és Tóth Bence kislánya az első.

Leadfotó: Facebook.com/Quimby.hu

Oldalak