Gólyahír - megszületett Hódi Pamela kislánya

Izgalmas tavasznak nézünk elébe, több sztárcsemete is napvilágot lát a következő hónapokban, Hódi Pamela és Tóth Bence kislánya az első.

Megérkezett Hódi Pamela és Tóth Bence kislánya

Hódi Pamela és szerelme Tóth Bence sok kihívással néztek szembe az elmúlt években, ám mostanra világossá vált számukra, nem tudnak, és nem is szeretnének egymás nélkül élni.

Hódi Pamela novemberben jelentette be, hogy második gyermekét várja, és ez alkalommal is kislányt hord a szíve alatt. A nap, amikor megtudta, hogy várandós, egy igazi érzelmi hullámvasút volt, hiszen egyszerre lett pozitív a terhességi és a koronavírus tesztje. A sztár pokoli heteken ment keresztül, hiszen hosszú ideig, habár már tökéletesen érezte magát, pozitívat tesztelt, így majd egy hónapig nem láthatta szeretett lányát, Natit.

"Nem volt túl vidám, pedig mi nagyon örültünk a babának, de nyilván a pozitív koronavírus-teszttel nem számoltunk. Körülbelül, fél órán belül lett két pozitív tesztem. (...) Nyilván az volt az első gondolatom, hogy most hogyan fogok elmenni nőgyógyászhoz, hogyan lesznek a vizsgálatok. Azonnal felhívtam az orvost. Ő azt mondta, hogy nem tudok bemenni nyilván, ez teljesen természetes és meg is értettem. De egyébként ő azonnal megnyugta" - nyilatkozta még tavaly év végén az RTL Reggeliben.

Az utóbbi hetek azonban csak a babavárásról szóltak, és ugyan próbálták a lehető legmeghittebben megélni ezt az időszakot, időnként azonban beszámoltak a hírekről a rajongóknak. Így tettek az elmúlt napokban a szüléssel kapcsolatos hírekkel is.

Hódi Pamela pénteken osztott meg egy megható bejegyzést Instagramon, tudatva követőivel, eljött az idő. "Most egy kis időre elköszönök tőletek, mert elérkezett a napja annak, hogy átvegyük Istentől az ajándékunkat" - olvashattuk akkor Instagram-posztjában.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: TV2 Mokka

Oldalak