Nagy Ervinék egy népszerű magyar színészt kértek fel vőfélynek

Borbély Alexandra és Nagy Ervin hamarosan egybekelnek, ám a ceremónia tervezésénél igen sok akadályba ütköztek, éppen ezért, már harmadjára próbálkoznak meg a boldogító igennel.

Népszerű színész lesz a vőfély

Borbély Alexandra hétfő reggel a Reggeliben kezdte a hetet, ahol mesélt közelgő esküvőjéről és az éppen most folyó lakásfelújításról is.

Nagy Ervin és menyasszonya már kétszer is szerették volna megtartani a ceremóniát, ám az élet, és persze a koronavírus-járvány közbeszólt. A szerelmesek nem adják fel, természetesen harmadjára is megpróbálnak majd az oltár elé vonulni. Papp Gergő, alias Pimasz Úr és Peller Mariann kérdezték a nagy napról.

"Megint kitűztünk egy dátumot, ez már tényleg a harmadik alkalom. Csak összejön végre. Most sok munkám lesz a nyáron, úgyhogy igazából forgatni fogok itt és Szlovákiában is, és a kettő közé valahogyan beszorítjuk az esküvőt" - kezdte Borbély Alexandra, aki elárulta, hogy kezdetben egy kisebb ünnepséget terveztek, majd a listát írva realizálták, sokan vannak, akikkel nem tehetik meg, hogy őket nem hívják fel, így viszonylag gyorsan egy közepes méretű lakodalom lett a terv.

"Amikor mész végig a listán, rájössz, hogy nem lehet, hogy őt nem hívjuk meg. Hatalmas méretű ugyan nem lesz, mert megpróbáljuk a létszámot keretek közé szorítani, de azt hiszem, egy közepes esküvő lesz, körülbelül 150 főre lehet számítani"- nyilatkozta a színésznő, aki elárulta, egy nagyon kedvelt magyar színész lesz a vőfély az esküvőn.

Borbély Alexandra nemrég esküvői ruhában tündökölt egy magazin címlapján, ám a vőlegény nem Nagy Ervin, hanem Ódor Kristóf volt. A színésznő elárulta, mi az oka az új partnernek.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: instagram.com/szandraborbelyova

Oldalak