David Attenborough, aki 90 felett is Guiness-rekordot tudott dönteni

David Attenborough pár napja ünnepelte 95. születésnapját, ám ez nem azt jelenti, hogy nem tartja a lépést a fiatalokkal, sőt, négy óra alatt sikerült Guiness-rekordot felállítania az Instagramon.

Guiness-rekordot döntött a természettudós

David Attenborough már 95 éves is elmúlt, ettől függetlenül halad a korral, képben van a legújabb trendekkel. Nem mondott nemet az Instagramra sem, ahol sokan azt hiszik, az emberek csak a mű, kirakatba való, tökéletes dolgokat hajkurásszák. Pedig ez nem igaz, ezt alátámasztja az is, hogy David Attenborough a regisztráció utáni első négy órában egy millió követőt gyűjtött össze. A felhasználókat tehát nagyon is érdekli, hogy mi a véleménye, vagy éppen milyen tanácsai, kérései vannak, hogy minél tovább élhessünk a Föld nevű bolygón.

A természettudós azért regisztrált a közösségi oldalra, mert úgy érzi, ezen a felületen sokkal gyorsabban és hatékonyabban eljuthat az emberekhez, valamint itt új közönséget érhet el. A napi Instagramozás tehát az ő esetében egy misszió, nem szórakozás.

“Azért vagyok itt, azért tanulom a kommunikációnak ezt a számomra nagyon új formáját, mert mindannyian tudjuk, hogy a világ nagy bajban van. Kontinensek lángolnak, gleccserek olvadnak, korallzátonyok haldokolnak, halak tűnnek el az óceánból, és a listát még nagyon sokáig lehetne folytatni. De tudjuk, hogy mit lehetne tenni” –írta első, üdvözlő posztjában.

A természettudós, amint úgy érezte, átadta üzenetét, azonnal fel is tüntette a profilján, hogy már nem akítv, így új bejegyzésekkel nem találkozhatunk, csak a korábbiakkal.

Aki pedig követi David Attenborought, annak tudnia kellene, mit ünneplünk ma.

David Attenborough

Nem tudod, mit ünneplünk ma? Lapozz, eláruljuk!

Fotó: ProfiMedia-RedDot

Oldalak

  • 1
  • 2