Sztárok

Kapócs Zsóka vadiúj szerepben

Izgalmas kalandokban volt része az egykori színésznőnek és szépségkirálynőnek egy kétnapos verseny során.

Kapócs Zsóka is részt vett az idei Coop Rally-n

Az idén 17. alkalommal megrendezett Coop Rally-n versenyzőként részt vett Kapócs Zsóka is, a ma már lakberendezőként, dekoratőrként dolgozó egykori színésznő. A minőségi, magyar élelmiszereket népszerűsítő, kétnapos szakmai programon több mint 100 autóból álló mezőny indult el. A versenyzők hazai élelmiszeripari, kiskereskedelmi, szolgáltató és médiacégeket képviseltek, így kapott helyet a mezőnyben a TV2 is, amelynek autójában Kapócs Zsóka a Tények műsorvezetőjének, Szentpéteri Eszternek volt a mitfahrere.

„Úgymond külsősként kerültem be a TV2 autójába: nagyon jóban vagyunk Eszterrel, ő kérdezte meg, hogy nincs-e kedvem a társa lenni az idei Coop Rally-n” – mondta lapunknak Kapócs Zsóka. Nem bánta meg, hogy igent mondott a kétnapos kalandra, amely során a rally mezőnye hat élelmiszergyártó céget és két Coop-tagvállalatot keresett fel Nyugat-Magyarországon a mintegy 700 kilométeres túrán. „Imádtam az egész rallyt. Szeretek vezetni, de a mitfahrer pozíció is nagyon jó volt, így ugyanis végig gyönyörködhettem a csodás dunántúli tájakban. Eszter meg amúgy is nagyon szeret vezetni”.

A versenyzők a rally állomásain betekinthettek a különböző élelmiszeripari termékek gyártásának folyamataiba is. A Gyermelyi Zrt. tésztagyárának látogatásakor leginkább a csomagolás tetszett Kapócs Zsókának, és nem véletlenül, hiszen a színházak világát 2015-ben elhagyva ma már másik nagy szenvedélyével, a lakberendezéssel, illetve rendezvénydekorálással foglalkozik KAPOCS art home nevű vállalkozása. „Gyermelyen láttam mennyivel egyszerűbb a lisztet becsomagolni, mint az én hortenziafáimat” – meséli nevetve.

„Szeretek magyar élelmiszereket választani a boltokban, de nálam az elsődleges szempont az, hogy bizonyos termékből tudok-e egészségtudatos módon vásárolni. Második szempontként azonban abszolút az lebeg a szemem előtt, hogy hazai terméket válasszak. Két ugyanolyan minőségű, ízű élelmiszernél mindenképpen a magyar termékre esik a választásom. Már csak azért is, mert ezzel a hazai termelőket, vállalkozásokat is támogatom. Továbbá jót teszünk a Földdel is, ha a világ másik tájáról, jelentős környezetszennyezés mellett ideszállított termékek helyett a helyben megtermelt, feldolgozott élelmiszereket választjuk. Emellett úgy gondolom, hogy a hazai élelmiszerek minőséget képviselnek.”

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Kos szinte mindenkivel összeveszik. Napi horoszkóp!
Sztárok
Mutatjuk, hogy néz ki a manapság már sajnos csak ritkán látott Ian Somerhalder, aki épp a mai napon töltötte be a 45-öt.
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.