Sztárok

Katalin ország-világ előtt döngölte földbe Meghan Markle-t: a walesi hercegné olyasmit tett, amire nincs bocsánat

A brit trónörökös felesége egyetlen jelzésértékű gesztussal adta sógornőjére tudtára, hogy hallani sem akar a békülésről.

Szűkölve utálják egymást

Azt már jó ideje tudni lehet, hogy Vilmos walesi herceg és öccse, a brit királyi családtól különvált Harry kapcsolata meglehetősen fagyos, mostanság viszont egyre többször kerül középpontba feleségeik, Katalin és Meghan Markle viszonya, mely szintén nem tekinthető rózsásnak. Olybá tűnik, hogy Katalin hajlandó lenne lépéseket tenni annak érdekében, hogy sógora, Harry visszakerülhessen a királyi családba, de a legfrissebb hírek szerint Meghant már korántsem fogadná tárt karokkal. Sőt, a két hercegné a színfalak mögött szűkölve utálhatja egymást - erre utal az a történet is, mely a minap az Express hasábjain látott napvilágot.

Katalin, Vilmos, Meghan és Harry tavaly szeptemberben, II. Erzsébet királynő halála után jelent meg együtt a nyilvánosság előtt. A fivérek gondosan ügyeltek rá, hogy a publikum semmit se érzékeljen a köztük lévő feszültségből, Katalin azonban - úgy tűnik - nem tudott kibújni a bőréből.
Kattints a további képekért!

A két hercegné látszólag tűz és víz – de vajon erről árulkodik kézírásuk is? Esetleg mégis van bennük valami közös? Most kiderült!

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Utazás
Úgy tűnik, havazni fog Mikulás napján, ám korántsem biztos, hogy ettől mindenki el lesz ragadtatva.
Home&Design
A szakemberek nem javasolják, hogy télen a lakásban teregess, ez ugyanis nemcsak penészesedéshez, de nem várt egészségügyi problémákhoz is vezethet.
Lifestyle
A háromgyermekes anyuka története letarolta a világot, hiszen ő volt az egyik első nő, aki arra kérte a plasztikai sebészt, hogy operáljon belőle sussexi ex-hercegnét. A végeredmény megosztó lett.