Sztárok

Kamilla húga akár a királyné ikertestvére is lehetne: Annabel megszólalásig hasonlít nővérére, mintha egymás tükörképei lennének

Kevés olyan híres testvérpárt ismerünk, akik annyira hasonlítanának egymásra, mint Kamilla és húga, Annabel, akik között mindössze két év a korkülönbség, így nem csoda, hogy mindent megosztanak egymással.

Nem csupán belsőleg, külsőleg is egyformák

Kamilla családjáról csak kevesen rendelkeznek információval, holott a királynénak már Károly előtt is igen népes famíliája volt: két testvére született, egy húga és egy öccse, majd miután hozzáment Andrew Parker Bowles őrnagyhoz, házasságából napvilágot látott két gyerek, Tom és Laura. Kamilla lányáról épp nemrégiben írtunk, ám említésre méltó még a királyné húga, Annabel is, aki megszólalásig hasonlít Károly nejére, ami valószínűleg részben annak is köszönhető, hogy nincs köztük túl nagy korkülönbség, mindössze két év. Egy biztos: ők ketten akár ikrek is lehetnének, így remek testvéri kapcsolatuk mellé még az elképesztő hasonlóságot is megkapták a sorstól, hogy minden adott legyen ahhoz, hogy jól kijöjjenek egymással. Galériánkban mutatjuk a 73 éves Annabelt!

Kamilla 1947 júliusában született: apja őrnagy volt, majd borkereskedő, míg anyja egy báró legidősebb lánya. Két évvel Kamilla után napvilágot látott a szülők második gyermeke is, aki szintén lány lett, Annabel.
Kattints a további képekért!

Georgia May Jagger inkább világhírű édesanyja remek génjeit örökölte, nem pedig apjáét, de az biztos, hogy így is kegyes volt vele a sors, hiszen olyan adottságokkal áldotta őt meg, amiről sokan csak álmodnak.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Bebizonyosodott, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatát semmi sem tudja megrendíteni. Valóban szerencsések lehetnek, hogy egymásra találtak.
Fashion&Beauty
Azt gondolnánk, hogy a magas nőknek nem jelent kihívást a mindennapi öltözködés, mert modell alkatuknak köszönhetően szinte bármit felvesznek, az divatosan áll nekik. Pedig ez nem így van, az egyik...
Lifestyle
A Mérleget ma hatalmas csalódás éri. Napi horoszkóp!