Sztárok

Remegett a félelemtől Kulcsár Edina: az egykori szépségkirálynő sokkos állapotba került, G.w.M alig tudta megnyugtatni

Kulcsár Edina sokkos állapotba került, amikor megtudta: szembe kell néznie az egyik legnagyobb félelmével.

Kemény próbatételek elé állítják őket

Október 17-én kezdetét vette a TV2 csatornáján 8 vakmerő sztárpáros életének talán egyik legnagyobb közös kalandja, a Párharc. A realityben Kulcsár Edina és Varga Márk G.w.M, Gáspár Evelin és Varga Attila, Varga Viktor és Zsembera Liliána, Chris Tanoh „Csoki” és Egedi Hedda, Heatlie Dávid és Heatlie Dóra, Aryee Claudia Dedei „Tücsi” és Sofron István, Monoki Lehel és Gyenesei Leila, illetve Gaál Noémi és Bán Tamás küzdenek meg az idővel, valamint egymással, emellett óriási felismerésekre tesznek szert a saját határaikat illetően, olyan szituációkban, amelyek egy komoly párkapcsolati teszttel is felérnek. A hírességek nem tudták, mire számítsanak a vetélkedő kapcsán, ám hamar kiderült számukra, hogy az előbb felsoroltakon kívül a legnagyobb félelmeikkel is szembe kell nézniük. Kulcsár Edinát legutóbb nem akármilyen próbatétel elé állították, amitől olyan sokkos állapotba került, hogy még a szerelme sem tudta megnyugtatni.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Egy régiúj hajszíntrend látott napvilágot, amely biztosan megosztó lesz a nők körében. Ha mégis bevállalnád (mert miért ne tennéd), akkor mutatunk néhány képet inspirációként.
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?
Lifestyle
A Nyilasnak ez a nap örömöt és bánatot is hozhat. Napi horoszkóp!