Sztárok

Kamilla 44 éves, ritkán látott lánya le sem tagadhatná édesanyját: elképesztő a hasonlóság a királyné és Laura között

Csak kevesen tudják, de Kamillának van két gyermeke első házasságából, méghozzá egy fiú és egy lány – utóbbi hihetetlenül hasonlít az újdonsült királynéra.

A ritkán látott gyermekek

2005 áprilisában nem csupán Károly kapott új társat azzal, hogy feleségül vette Kamillát, de Vilmos és Harry is szereztek magukat két új tesót, hiszen Camilla Parker Bowles-nak első házasságából született két gyermeke is. A mostanra már királyné címet viselő Kamilla 1973-ban ment férjhez Andrew Parker Bowles őrnagyhoz, ám 25 év házasság után a frigyet 1995-ben végül felbontották. Ekkor már nagyjából mindenki tudta, hogy mi is lehetett az oka a válásnak: Károly. Az akkor még csak hercegi rangot viselő férfinak ugyanis napvilágot látott legféltettebb titka, amely nem volt más, minthogy Dianával való egész kapcsolata alatt viszonyt folytatott a házas Kamillával – amikor a románc kiderült, Károly is elvált nejétől, Diana halála után pedig lényegében már nem volt semmi akadálya annak, hogy a herceg együtt legyen Kamillával, amit 2005-ben hivatalossá is tettek egy esküvővel. Azóta eltelt 17 év, Károly és Kamilla pedig immár Nagy-Britannia uralkodói párjává lépett elő – de vajon mi lett ez idő alatt a királyné két gyermekével, Tommal és Laurával? Nos, a testvérpár mindkét tagja lassan betölti az 50-et, Laura pedig az évek múlásával egyre jobban hasonlít édesanyjára. Galériánkban mutatjuk!

Kamilla 1973-ban ment feleségül Andrew Parker Bowles-hoz, akit köztudott, hogy több alkalommal is megcsalt Károllyal, ahogyan azt a király is tette Dianával.
Kattints a további képekért!

Eddig csendes, komoly és nyugodt herceg hírében állt, most azonban kiderült, hogy az ifjú György talán mégsem olyan jófiú, mint azt gondoltuk.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Visszafogott, elegáns, mégis sikkes és nagyon csinos – talán ezekkel a szavakkal lehetne a leginkább jellemezni Ránija királyné meseszép kék ruháját, ami természetesen remekül állt a jordán király...
Fashion&Beauty
Elsőre úgy tűnhet, hogy Katalin hercegné kedvenc frizuráját bonyolult elkészíteni, azonban egy meglepően egyszerű praktikának köszönhetően pillanatok alatt megvalósíthatod te is – ráadásul nem is...
Lifestyle
Ha felismered az elrejtett állatot ebben az új optikai illúzióban, az azt jelenti, hogy egy született vezető vagy, különösen a munka terén.