Sztárok

Grace Kelly rögtön kiszúrta, hogy Diana hercegnővel valami nincs rendben: felkavaró, mit mondott neki az első találkozásukkor

Grace Kelly egy rendezvényen ismerte meg az akkor 19 éves Diana hercegnőt: a két nő szóba elegyedett egymással, a monacói hercegné pedig fontos dolgot árult el Károly herceg választottjának.

Hasonló sors jutott nekik osztályrészül

Grace Kelly és Diana hercegnő élete szinte egy és ugyanaz volt: noha királyi fényűzésben éltek, mindennapjaikat megnehezítette, hogy rajongók és lesifotósok hada járt a nyomukban, minden lépésüket árgus szemekkel figyelték, ráadásul mindketten tragikus autóbalesetben vesztették életüket – III. Rainier monacói herceg felesége 1982-ben, míg Károly herceg választottja 15 évvel később, 1997-ben hunyt el. Sorsuk tehát nagyon hasonló volt, tekintetbe véve azt a tényt is, hogy kívülállóként lettek egy-egy királyi család tagja, így nem meglepő, hogy ismerték egymást – egy rendezvényen találkoztak először, ahol természetesen szóba elegyedtek egymással. Arról azonban, hogy pontosan mi zajlott le köztük, csak nagyon kevesen tudnak…

A brit királyi család 1981-ben jelentette be, hogy Károly herceg eljegyezte az akkor 19 éves Diana Spencer-t, egy héttel később pedig már hivatalos jegyespárként jelentek meg egy koncerten a Goldsmiths’ Hallban. A rendezvényen többek között az akkor 51 éves Graye Kelly is részt vett, aki hamar kiszúrta, hogy Diana-val valami nincs rendben.
Kattints a további képekért!

Grace Kelly élete olyan volt, mint azok a filmek, amelyekben játszott. Tündöklő filmcsillagból lett valódi hercegné, sokáig élt boldogan a mesebeli kis országban, Monacóban, de a tündérmese tragikus véget ért.

Leadfotó: Tim Graham Photo Library via Getty Images/Archive Photos/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Egy régiúj hajszíntrend látott napvilágot, amely biztosan megosztó lesz a nők körében. Ha mégis bevállalnád (mert miért ne tennéd), akkor mutatunk néhány képet inspirációként.
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?
Lifestyle
A Nyilasnak ez a nap örömöt és bánatot is hozhat. Napi horoszkóp!