Sztárok

Gondoltad volna róluk? Íme, 5 sztár meglepő iskolai végzettséggel

Nem is gondolnád, de sok olyan világsztár van, aki otthon egy jogász vagy épp mérnök végzettségről tanúskodó papírt őrizget a fiókban.

Komoly területeken végeztek

A legtöbb híresség átlagos hétköznapi családból és környezetből tört be a siker és a csillogás világába, a nagy áttörés előtt pedig ők is koptatták az iskolapadot – nem is feltétlen csupán a gimnáziumban, hanem sokan közülük egyetemet is végeztek. Színészek és zenészek közül is vannak olyanok, akik meglepő területeken rendelkeznek diplomával; galériánkban olyan sztárokat mutatunk, akik bár végül nem szakmájukban helyezkedtek el, sokat tettek azért, hogy büszkék lehessenek rá:

Eva Longoria: A színésznő egyértelműen legismertebb szereplését a Született feleségekben alakította. Karrierje előtt egy texasi egyetemen szerzett alapszakos diplomát kineziológia szakon.
Kattints a további képekért!

Van recept a boldog házasságra? Több híresség úgy gondolja, az egyértelmű válasz a nyitott házasság a kérdésre.

Leadfotó: 123rf
Forrás: bestlifeonline.com

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Puskás Peti és a felesége, Puskás-Dallos Bogi érthetően nagyon megijedtek. Hirtelen nem is tudták, hogy mihez kezdjenek.
Lifestyle
Bár tavaszias marad az időjárásunk, de mégis lesz olyan jelenség, ami nagy kellemetlenséget fog okozni. Térképen mutatták meg, hol kell rá számítani Magyarországon!
Sztárok
Ugyebár anno Majka és Nádai Anikó is egy ikonikus valóságshowban tűnt fel először a tévében. Ez most visszatér az RTL képernyőjére!