Sztárok

Nyílt titok volt Hollywoodban a hűtlensége: évekig csalta a feleségét a filmcsillag, szeretőjét pedig az abortuszra is rábeszélte

Minden idők egyik legnépszerűbb amerikai filmsztárja, Gary Cooper gondoskodó és szeretetteljes családapa volt, a szép nőknek azonban nehezen tudott ellenállni – közel 30 évig tartó házassága alatt több szerelmi kalandja is akadt, melyek felesége előtt sem maradtak titokban.

Gyengéi voltak a nők

Gary Cooper természetes, hiteles és közérthető alakításainak köszönhetően az egyik vezető amerikai filmsztár volt a némafilmkorszak leáldozásától egészen a klasszikus hollywoodi aranykor végéig – pályafutása 1925-től 1961-ig tartott, ezidő alatt pedig nyolcvannégy játékfilmben játszott fontosabb szerepet. Már karrierje kezdetétől a hölgyek kedvence volt, ami persze rendkívül imponáló volt számára, így nem csoda, hogy egy sor hírességgel is szerelmi kapcsolatba keveredett – ennek pedig még azután sem vetett véget, hogy 1933-ban hivatalosan is összekötötte az életét Veronica Balfe színésznővel. További részletek a galériában!

Gary Cooper 1936-ban bekerült a tíz legnépszerűbb filmszínész közé, ezt a pozícióját pedig egészen 1955-ig szilárdan tartotta. Első Oscar-díját 1941-ben kapta a York őrmester című életrajzi film főszerepéért, amelyre maga Alvin York, az I. világháború hőse választotta őt. 1952-ben megkapta második Oscar-díját a Délidő Vill Kane seriff szerepéért.
Kattints a további képekért!

Margit hercegnővel való románca miatt ölhette meg magát a híres dzsesszzongorista és író, Robin Douglas-Home, miután Erzsébet királynő húga egy szívszorító búcsúlevélben vetett véget viszonyuknak.

Leadfotó: Archive Photos/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Többekről nem is gondoltuk volna, hogy ennyire fiatalok voltak, amikor először ágyba bújtak kedvesükkel.
Recept
Íme egy egyszerű vacsoraötlet: készíts csirkéből meleg serpenyős caprese-t! Ez a tökéletes 30 perces étel, amelyet az év bármely szakában kipróbálhatsz!
Home&Design
Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.