Látványosan megváltozott Jim Belushi: így néz ki ma a Kutyám, Jerry Lee sztárja, alig lehet ráismerni – fotók

Jim Belushi a 80-as évek egyik legfoglalkoztatottabb sztárja volt, mostanra azonban teljesen visszavonult Hollywoodtól. Persze néhány alkalommal még ma is feltűnik a kamerák előtt, ilyenkor pedig egyértelművé válik mindenki számára, hogy mennyire megváltozott az évek során.

Dooley felügyelőként lopta be magát a közönség szívébe

Jim Belushi pályafutása a 70-es évek végén kezdődött: ekkor még kisebb mellékszerepek találták meg olyan produkciókban, mint a Brian De Palma által rendezett Őrjöngés, vagy Michael Keaton mellett a Working Stiffs című tévéshow. Az első komolyabb alakítására 1981-ig kellett várni Az erőszak utcái című moziban, ahol olyan nevek mellett szerepelhetett, mint James Caan, vagy a neves country zenész Willie Nelson. Ezt követően már nem volt kérdés, hogy befutott filmsztár lesz belőle, sikereit pedig sokak szerint pályája csúcsán, az 1989-es Kutyám, Jerry Lee című zsarukomédiával koronázta meg Dooley felügyelőként. Emellett a hazai közönség számára még a Huncutka című családi vígjátékból ismert, melyben egy csavargót alakított, aki a kilencéves kislányával próbál boldogulni az utcán. A kétezres években inkább a televíziózás felé fordult: ekkor debütált az itthon is nagy népszerűségnek örvendő Jim szerint a világ című szituációs komédiában, melynek évekig az oszlopos tagja volt. Jó ideje azonban már nem látjuk őt új filmekben: a 67 éves Belushi mostanra teljesen visszavonult a show-biznisztől, ráadásul látványosan megváltozott – legalábbis ami a külsejét illeti. Galériánkban megmutatjuk, hogyan fest a színész napjainkban:

Jim Belushi a húszas éveiben szerzett magának ismertséget, azóta sok minden történt vele, főleg a magánéletében. Háromszor nősült, és három gyermeke született: Robert, Jamison, valamint Jared. Jelenlegi felesége Jennifer Sloan, akivel 1998-ban állt az oltár elé.
Kattints a további képekért!

Sok férfinak áll jól a korosodás, Kevin Costner pedig kifejezetten ebbe a táborba sorolandó. Bár a színész bőven a hatvanas éveit tapossa, fiatalkori sármjából mit sem vesztett – sőt, talán jóképűbb, mint valaha.

Leadfotó: TriStar/Getty Images

Oldalak