Így búcsúznak a hazai hírességek Csollány Szilvesztertől

51 éves korában elhunyt Csollány Szilveszter olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász – halálhíre megrázta az egész országot, köztük a hírességeket is, akik többek között közösségi oldalaikon vettek fájó búcsút a sportolótól.

Felfoghatatlan veszteség

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, Csollány Szilveszter a koronavírus-fertőzés okozta betegség miatt hetek óta intenzív kórházi kezelésre szorult, a minap azonban örökre lehunyta a szemét. A gyűrű kiválósága még novemberben kapta el a fertőzést, ami olyan súlyos betegséget okozott nála, hogy december eleje óta kórházban kezelték őt, ahol lélegeztetőgépre kellett kapcsolni a többszörös bajnokot. Halálhírét a Magyar Tornaszövetség és a Magyar Olimpiai Bizottság hétfő késő délután tudatta közös közleményben az országgal: „A Magyar Tornaszövetség és a Magyar Olimpiai Bizottság mély fájdalommal tudatja, hogy az olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász, Csollány Szilveszter 51 éves korában elhunyt. Az olimpiai bajnok tornász nemcsak sportolóként ért el kimagasló eredményeket, hanem kiváló férj és nagyon jó édesapa is volt” – áll a közleményben. A szomorú hírt természetesen a hazai hírességek sem hagyták szó nélkül, akik megható sorokkal búcsúztak a kiválóságtól.

Csisztu Zsuzsa a következő sorokat írta bejegyzésében, ahol két fotót is megosztott: „Drága Barátom! Szilas, ezt az utolsó gyakorlatodat már nem tudtad befejezni, egyszerűen nem hiszem el ezt a pusztítóan fájdalmas hírt! Leírni sem vagyok képes: Nyugodj békében”.
Kattints a további képekért!

Ötvenegy esztendős korában, hétfőn elhunyt Csollány Szilveszter olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász. Koronavírus-fertőzés okozta betegség miatt hetek óta intenzív kórházi kezelésre szorult.

Leadfotó: Facebook/waterpolo.hu

Oldalak