Botránytól hangos a Broadway: kirúgták a címszereplőt a nagysikerű Harry Potter-darabból

James Snydert azért menesztették a népszerű produkcióból, mert a Harry Pottert alakító színész viselkedését komoly kritikával illette a darab egyik szereplője.

Felbontották a szerződését

Botrányos körülmények között távozott posztjáról a Harry Potter és az elátkozott gyermek című, egyébként jelentős sikert aratott Broadway-darab főszereplője, a híres varázslót alakító James Snyder. A színészt azért rúgták ki a produkcióból, mert viselkedésével kapcsolatban keserű hangú panaszt tett a darab egy másik szereplője - jelentette a Variety című lap.

A nagyszabású Broadway-show producerei közölték a nyilvánossággal, hogy független, harmadik fél által irányított vizsgálatot kezdeményeztek az ügyben, miután 2021. november 19-én panasz érkezett Snyder viselkedésére. A színész nem megfelelő magatartása miatt egyébként Diane Davis nyújtott be panaszt, aki Harry Potter feleségét, Ginny Pottert alakítja a darabban. A színésznő határozatlan ideig fel is függesztette a darabban való szereplését, jelenleg szabadságát tölti. Snyder sem léphetett addig színpadra az érintett produkcióban, amíg nem zárult le a vizsgálat, most pedig, hogy ez végre megtörtént, fel is bontották a színész szerződését, azaz nem öltheti többé magára Harry Potter jól ismert, ikonikus jelmezét.

Fotó: Bruce Glikas / Getty Images

Lapozz, a következő oldalon folytatjuk!

Oldalak

  • 1
  • 2