Titokzatos betegségéről nyilatkozott Britney Spears: "Úgy émelygek, mintha terhes lennék"

A 40 esztendős popdíva már egy hónapja küzd különös betegségével, mely miatt ráadásul még fogyott is. Britney Spearst különös, egyelőre ismeretlen eredetű gyomorrontás kínozza, mely főként a terhesség során előforduló émelygésre emlékezteti az énekesnőt.

Kiszabadult családja fogságából

Britney Spears élete száznyolcvan fokos fordulatot vett az utóbbi időszakban. A kilencvenes évek egykori tinisztárja, akit a következő dekádban már milliók bálványoztak, később egy feneketlen gödörbe zuhant, amiből, úgy tűnt, nincs kiút: hosszú évekig édesapja, Jamie Spears gyámsága alatt vegetált, nemrégiben azonban sikeresen megszabadult attól a szorító béklyótól, amit e jogi kötelék jelentett számára az elmúlt csaknem másfél évtizedben. Az immáron 40 esztendős popdíva azóta látványosan kivirult. Britney-t 2021 szeptemberében aztán eljegyezte szerelme, Sam Asghari.

Az énekesnő határtalan boldogságát jelzi az is, hogy egyre többször posztol magáról pikáns, a képzeletre vajmi keveset bízó, erőteljes erotikus töltettel rendelkező fotókat. Felszabadultsága, energikussága, optimizmusa világszerte rajongók milliót nyugtatja meg, azonban Britney Spears most titokzatos betegségéről vallott, mely bizony már egy hónapja keseríti meg az életét. Pedig most aztán egyáltalán nem időszerű, hogy efféle kellemetlenségekkel foglalkozzon, elvégre épp vőlegényével tölti jól megérdemelt vakációját Mauin.

Fotó: 123rf

Lapozz, azonnal folytatjuk!

Oldalak

  • 1
  • 2