Merész fotóval sokkolta a követőit Britney Spears: a tükör előtt pajzánkodott, semmi sem takarta a testét

Senkinek sem újdonság, hogy Britney Spears olykor-olykor ledobja a textilt és merész fotókkal robbantja be az Instagramját. Nos, így történt ez most is, ám az énekesnővel ezúttal még inkább elszaladt a ló, mint eddig bármikor.

Végre szabadnak érzi magát

Mint arról a femcafe.hu is beszámolt, Britney Spears régóta tartó kálváriája a végéhez ért, ugyanis apja, James Spears úgy döntött, hajlandó lemondani a lánya fölötti gyámságról és arról, hogy a vagyonáról is rendelkezzen – így 13 év után az énekesnő maga dönthet az életéről. A 40 éves popdíva immáron a saját belátása szerint vehet igénybe orvosi ellátást és terápiát, felügyelet nélkül kezelheti a karrierje során szerzett vagyonát, emellett már az apja jóváhagyására sincs szüksége ahhoz, ha újra szeretne házasodni és gyereket szülni. A szabadulása után nem sokkal újabb nagy öröm érte az énekesnőt, ugyanis 27 éves párja, a személyi edzőként dolgozó Sam Ashgari megkérte a kezét – természetesen Britney a nagy eseményt az Instagram-követőivel is megosztotta, a bejegyzésben pedig azt írta, el sem akarja hinni, hogy végre elérkezett ez a pillanat. A hír futótűzként kezdett terjedni a rajongók között, mint ahogyan most az is, hogy az énekesnő – akitől egyébként nem áll messze a merész, kirívó megjelenés – anyaszült meztelenül fotózkodott az otthonában, a képet pedig nem volt rest megosztani az internet népével sem. A galériánkban mutatjuk!

Ha végigpörgetjük az Instagram oldalát, azonnal feltűnhet, hogy Britney az utóbbi időben előszeretettel oszt meg magáról bátrabb képeket és videókat – ezeken félmeztelenül vagy nagyon lenge öltözetben, és kifejezetten erotikus kontextusban látható. A merész tartalmak azt is jelenthetik, hogy a popsztár kezd végre önmagára találni. Vagy egyszerűen csak nála is beköszöntött az életközépi válság.
Kattints a további képekért!

Britney Spears egyik instaposztjában jelezte, hogy még mindig együtt van a 2016 óta megismert Sam Ashgarival. De ki valójában ez a szívtipró? És hogy ismerkedtek meg?

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.