Szakított a magyar sztárpár: 4 év után hagyta el feleségét és kisfiát az Ázsia Expressz győztese

Az Ázsia Expressz második évadának győztes párosát még 2019 őszén ismerhettük meg, Horváth Grétát és Meggyes Dávidot ekkor zárta szívébe a közönség – Dávid az utolsó adások egyikében meg is kérte szerelme kezét.

Vége

Éppen pár napja számoltunk be arról, hogy 2021-ben bizony nem egy kapcsolat végződött szakítással, és nem egy házasság válással a hírességek körében, akik közül többen is úgy döntöttek, hogy véget vetnek akár hosszú, akár rövid ideje tartó szerelmüknek. Marsi Anikó és Palik László vagy éppen Tolvai Reni és Kállay-Saunders András párosa remek példa erre, ám úgy tűnik, idén is beállnak majd páran a sorba. A minap bombaként robbant a hír, hogy az Ázsia Expressz győztes párosa is külön utakon folytatja: Horváth Gréta és Meggyes Dávid több éve alkotnak egy párt, 2020 februárjában pedig papíron is összekötötték életüket, miután Dávid még 2019-ben, az utolsó adások egyikében megkérte szerelme kezét. Hogy mi történt pontosan, galériánkból kiderül!

„Annyiszor kérdeztem magamtól az elmúlt 10 évben, hogy ki az akiben igazán meg lehet bízni. Ki az, aki előtt úgy lehet viselkedni, hogy nem kell magad megjátszani, jobb színben feltüntetni. Azt hiszem szerencsés vagyok, mert 4 éve a társam oldalán vagyok. Ez idő alatt nem kívántam egyszer sem azt, hogy egyedül jobb lenne. Igazából elképzelni is ijesztő azt az életet amiben nem vagy benne” – írta Gréta még októberben egy közös kép alá, ahol elárulta követőinek, mennyire hálás szerelmének, többek között azért is, mert Dávid kisfiára, Filipre is sok energiát fordít.
Kattints a további képekért!

A hírnevet könnyű megszerezni, megtartani azonban már sokkal nehezebb. Az elmúlt évtizedek során Hollywood számos celebritást termelt ki, ám csak néhány százalékuknak sikerült megmenekülnie attól, hogy a feledés homályába vesszenek.

Leadfotó: Instagram/horvath_greta_official

Oldalak