Sztárok

Emlékszel rá? Ennyit változott a Huncutka göndör hajú gyereksztárja – fotók

30 évvel ezelőtt mutatták be a Huncutka című filmet, amely nemcsak külföldön, hanem hazánkban is hatalmas népszerűségre tett szert – mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy évről évre műsorra tűzik a tévécsatornák a karácsonyi időszakban. A göndör hajú kislány egy szempillantás alatt belopta magát a fél világ szívébe, mára azonban belőle is felnőtt nő lett.

Göndör hajú kislányként ismertük meg

Talán senkinek sem kell bemutatni a John Hughes által rendezett, 1991-es családi vígjátékot: a történet szerint Bill Dancer (James Belushi) és lánya, Huncutka (Alisan Porter) hajléktalanként élik az életüket, mindennapi betevőjüket pedig csalásokból és lopásokból szerzik meg. A páros Detroitból Chicagóba költözik, ahol legújabb célpontjuk a gazdag, szép és elvált ügyvédnő, Grey Ellison (Kelly Lynch). Elhitetik vele, hogy autójával elütötte Billt, teszik ezt annak a reményében, hogy így meghívja őket vacsorára. A terv beválik, a sztori pedig érdekes fordulatot vesz. A főszereplő kislányt alakító színésznő a forgatás idején mindössze 10 éves volt, karrierje pedig azonnal szárnyra kapott a kasszasikernek köszönhetően, s bár a következő évek során feltűnt még jó néhány alkotásban, egy idő után rájött, hogy az igazi áttörést nem a színészetben kell keresnie. További részleteket a galériánkban találsz!

Gyerekkorában szerepet vállalt még a Vásott szülők, a Stella és a Szeretlek holtodiglan című filmekben is, de minden kétséget kizáróan a világ a Huncutkában látott alakítása után ismerte meg jobban. Később musicalszínházi szerepeket játszott, többek között a The Ten Commandments: The Musical és az A Chorus Line című Broadway-darabokban. Ekkor jött el a fordulópont az életében, ugyanis eldöntötte, hogy mással próbálkozik az önmegvalósítás útján.
Kattints a további képekért!

Bata Adrienn, művésznevén Barbee a 2010-es évek egyik legfelkapottabb énekesnője volt, ám egy időre visszavonult a rivaldafénytől. 2017-ben ismét visszatért a popszakmába, ráadásul nemrég a magánélete is nagy mérföldkőhöz érkezett.

Leadfotó: Profimedia

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A fesztiválon nem csupán a nemzetközi filmvilág krémje, de a 36 éves magyar színésznő, Trokán Nóra is tiszteletét tette.
Lifestyle
Az elektromos fogkefék régebben egészen különleges dolognak számítottak, manapság viszont már szinte mind ezeket az eszközöket használjuk fogaink tisztán tartásához.