Sztárok

Súlyos égési sérüléseket szenvedett a világhírű komikus: így néz ki két bőrátültetés után - Fotó

Jay Leno épp egy régi autó alatt dolgozott a saját garázsában, amikor a helyiségben tűz keletkezett. A híresség arca, mellkasa és keze is megsérült, tíz napot töltött egy Los Angeles-i kórházban, ahol két bőrátültetésen is átesett.

Még viccelődni is maradt ereje

Megrázó pillanatokat élt át a közelmúltban a híres amerikai humorista-műsorvezető, Jay Leno: a 72 éves médiaszemélyiség november 12-én épp a saját garázsában dolgozott egy régi autó alatt, amikor robbanás keletkezett a helyiségben. A felcsapó lángok súlyos sérüléseket okoztak Leno testén. A férfi tíz napot töltött eg Los Angeles-i kórházban. Orvosa, Dr. Peter Grossman plasztikai sebész nemrégiben azt közölte a nyilvánossággal, hogy páciense a megfelelő ütemben gyógyul. A szakember hozzátette: bízik benne, hogy a Tonight Show hajdani műsorvezetője teljesen felépül majd sérüléseiből.

Az egészségügyi intézmény egy fényképet is közzétett a saját Twitter-oldalán, melyen Leno a kórház dolgozóinak társaságában látható. A komikus 10 nap után hagyhatta el a Grossman Égési Központot, ahol egyébként két bőrátültetésen is átesett. Orvosa szerint Jay Leno a kezeléssorozat alatt is megőrizte jó kedélyét, végig derűs maradt, sőt még viccelődni is volt ereje, mi több, süteményeket osztott szét a kórházban kezelt gyermekek között.

A kórház közölte: Jay Leno alig várja, hogy családja és barátai körében tölthesse a hálaadást, valamint mindenkinek csodálatos ünnepeket kíván.

A sikeres hollywoodi színész nemrég tudta meg, hogy Alzheimer-kórra hajlamosító gént örökölt a szüleitől.

Leadfotó: Alberto E. Rodriguez / Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Selena Gomez bemutatta azt a darabot, ami tökéletes lehet akár egy karácsonyi vacsorára is.
Egészség
Arcunk számos egészségügyi problémát jelez nekünk, így jobb, ha időben észrevesszük őket.
Utazás
A frontális csapadékrendszer fokozatosan kelet felé halad a nap folyamná, mögötte már csak néhány futó zápor fordulhat majd elő.