Sztárok

A fiatal Harrison Ford is látható lesz az Indiana Jones ötödik részében

Az ikonikus hollywoodi filmfolyam ötödik felvonásában a készítők a legkorszerűbb digitális technológiát hívják segítségül, hogy évtizedekkel fiatalabbá varázsolják a 80 éves színészlegendát.

Megidézi a régi trilógia hangulatát is

Közeleg az Indiana Jones várva várt ötödik epizódja: a patinás múltú franchise következő darabját ugyan már nem a legendás Steven Spielberg, hanem James Mangold (Copland, A nyughatatlan, Logan) rendezi, a rajongók már tűkön ülve várják a pillanatot, hogy ismét találkozhassanak a mozgóképtörténet leghíresebb és legszerethetőbb régészprofesszorával, a cinkos mosolyú, slágfertig Indiana Jonesszal, akit természetesen ezúttal is Harrison Ford alakít majd. Mangold nemrégiben az Empire magazinnak nyilatkozott a filmről, s kifejtette: nemcsak a jelenkor mozirajongóit szerette volna megszólítani az ötödik epizóddal, de egyúttal törekedett arra is, hogy a képsorok a régi trilógia hangulatát idézzék. Sőt, a nyitójelenet egyenesen 1944-ben, az első rész cselekményének időszakában játszódik majd, amikor Indiana Jones még a nácikkal mérkőzött meg a frigyláda birtoklásáért. Ezután óriási időbeli ugrás következik majd, hiszen a film jelentős része már 1969-ben játszódik, azonban Mangold fontosnak tartotta, hogy a közönség ismét találkozhasson a fiatal Indy-vel. A tökéletes illúzió megteremtése érdekében Harrison Fordot a digitális technika segítségével varázsolták fiatallá.

Fotó: Robino Salvatore / Getty Images

Lapozz, rögtön folytatjuk!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Irina Shayk egy nagyon különleges összeállításban jelent meg a vörös szőnyegen a minap.
Egészség
Ez a szervünk az, ami felelős testünk méregtelenítéséért, így egészségünk érdekében jobban tesszük, ha nem mérgezzük szándékosan!
Utazás
A rétegfelhőzet zsugorodik, a látási viszonyok javulnak, és bár komolyabb mennyiségű csapadék nem várható, melegünk bizony ma sem lesz.