Sztárok

Micsoda átalakulás! Így néz ki ma a Két pasi - meg egy kicsi egykori gyereksztárja: simán elmennél mellette az utcán

A Két pasi – meg egy kicsi című sorozat egykori gyereksztárja, a Jake-et alakító Angus T. Jones egyáltalán nem hasonlít egykori önmagára.

Alig lehet felismerni

Hazánkban is nagy népszerűségnek örvend mind a mai napig az Emmy-díjas és Golden Globe-díjra jelölt szituációs komédia, a Két pasi – meg egy kicsi, amely 12 évadon át futott a képernyőn. A történet a dúsgazdag agglegény, Charlie Harper (Charlie Sheen) életét mutatja be, akihez a válása után beköltözik öccse, a kissé csetlő-botló Alan (Jon Cryer), valamint fia, a butácska és nagy étvágyú Jake (Angus T. Jones). Mint ismert, a botrányairól elhíresült színész a nyolcadik évad forgatása alatt többször járt elvonón, ami csúszáshoz vezetett, megbízhatatlansága miatt pedig végül szerződést bontottak vele – karakterét kiírták a sorozatból, helyette Ashton Kutcher alakításában bekerült a milliomos Walden Schmidt. A tizedik évad végén Jake-et is kiírták a sorozatból – igaz, csak részlegesen –, azóta pedig keveset lehet tudni arról, hogyan alakult a sorsa. Angus T. Jones mostanra felnőtt férfivá érett, és természetesen rengeteget változott, sőt: olyan elképesztő átalakuláson ment keresztül, hogy valószínűleg még a legnagyobb rajongók sem ismernék meg. Galériánkban megmutatjuk, mennyit változott egykori önmagához képest a széria közkedvelt gyereksztárja:

Angus T. Jones mindössze 10 éves volt, amikor megkapta Jake Harper szerepét a világszinten népszerű sorozatban. Hamar kiderült, hogy az akkoriban kissé dundi gyereksztár tökéletesen passzol az általa megformált karakterhez, amit olyan jól alakított, hogy két Young Artist Award-ot és egy TV Land Award-ot is nyert.
Kattints a további képekért!

A horvát származású Goran Višnjić 10 éven át alakította dr. Luka Kovac szerepét a nagysikerű kórházsorozatban, a Vészhelyzetben. A jóképű színész sokak szívébe belopta magát az évek során, az utóbbi időben azonban csak keveset hallani róla.

Leadfotó: E.J. Camp/CBS Photo Archive/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Bonaparte Napóleon halála lassú és gyötrelmes volt, és a halál oka a mai napig kérdéseket vet fel.
Fashion&Beauty
Minden évszaknak megvannak a maga elengedhetetlen ruhadarabjai, ha pedig a leghidegebb hónapokról van szó, valószínűleg mindannyiunknak a télikabátok jutnak először az eszünkbe.
Fashion&Beauty
Gyakran elfelejtjük, hogy a héj nem csupán a gyümölcs védelmét szolgálja, hanem ugyanúgy felhasználhatjuk, akár a gyümölcshúst. De pontosan mire is?