Sztárok

Leonardo DiCaprio Brendan Frasernek: "Te voltál az egyetlen, aki nem csak egy taknyos kölyköt látott bennem"

A két hollywoodi színész hamarosan együtt szerepel Martin Scorsese közelgő, Killers of the Flower Moon című filmjében, ismeretségük azonban 30 évre nyúlik vissza.

Hollywood nagy visszatérője

Brendan Fraser Hollywood nagy visszatérője: A múmia című mozi egykori sztárja sokáig afféle számkivetettnek számított az Álomgyár berkein belül, mostanában viszont egyre több jel mutat arra, hogy a filmszakma rehabilitálhatja az ezredforduló korszakának egyik legnépszerűbb sztárját. Beszélik, hogy a kanadai-amerikai színész művészi újjászületését a Batgirl című szuperhősfilm alapozta volna meg, ám ezt a produkciót végül nem fogják bemutatni a nagyközönségnek, helyette Fraser olyan A-listás alkotásokban csillogtathatja majd meg képességeit, mint Darren Aronofsky A bálnája vagy Martin Scorsese legújabb rendezése, a Killers of the Flower Moon, melynek bemutatója jövőre esedékes. Fraser ez utóbbiban nem akárkikkel osztozik majd az ezüstvásznon: Scorsese két kedvenc férfiszínésze, Leonardo DiCaprio és - az idősebb generáció képviseletében - Robert De Niro is fontos szerepet játszik a legendás direktor legújabb alkotásában.

Fraser és DiCaprio ismeretsége nagyjából 30 évre nyúlik vissza, a két híresség régi, jó kapcsolatot ápol egymással, és elmondásuk szerint mindkettejük számára óriási élményt jelentett, hogy a Scorsese-filmben együtt dolgozhattak. Fraser nemrégiben azt nyilatkozta, először akkor figyelt fel DiCaprióra, amikor a majdani sztár még csak 16-17 éves lehetett, és a Gilbert Grape című filmdrámával mindenkit lenyűgözött. Frasert elmondása szerint teljesen elbűvölte az 1993-as mozi, és mindenképpen DiCaprio tudtára akarta adni, hogy az ifjú színész mennyire nagyszerű munkát végzett.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Rengeteg lakberendezési tárgy közül választhatsz, hogy feldobd az otthonod, ezért fontos tudni, hogy mely stílusokat érdemes elkerülni.
Fashion&Beauty
Irina Shayk egy nagyon különleges összeállításban jelent meg a vörös szőnyegen a minap.
Egészség
Ez a szervünk az, ami felelős testünk méregtelenítéséért, így egészségünk érdekében jobban tesszük, ha nem mérgezzük szándékosan!